Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Lindström & Borg förlänger med två nya säsonger!

Lindström & Borg förlänger med två nya säsonger!

Publicerat

Lagbygget är igång för Nybro Vikings till säsongen 2021/2022. Erik Lindström och Sebastian Borg har signerat varsitt kontrakt med Vikings över de två kommande säsongerna.

Erik Lindström fortsätter i Nybro Vikings ytterligare två säsonger. Lagkaptenen har gjort nio raka säsonger i Vikingströjan och i november 2020 spelade han också sin 300e match i föreningens färger. Under åren har Lindström också gjort över 190 poäng från sin backposition. Erik anslöt till Vikings inför säsongen 2012/2013 och kaptenen kommer alltså att göra säsong tio och elva kommande säsonger. Respekt!

– Det är jättekul med en fortsättning i Nybro. Vi ska fortsätta framåt och försöka göra det ännu bättre. Jag känner mig väldigt motiverad. Klubben har utvecklats mycket under min tid här och jag är övertygad att det kommer fortsätta i rätt riktning. Mitt mål är att ta upp Vikings till Hockeyallsvenskan och jag hoppas verkligen vi får uppleva det med supportrarna på plats, det är supportrarna verkligen värda!, säger Erik.

Sebastian Borg fortsätter även han i Nybro Vikings ytterligare två säsonger. Den kreative spelaren med de fina handlederna har utvecklats under varje säsong och är en forward med stark poängskörd säsong efter säsong. Sebastian anslöt till Vikings inför säsongen 2016/2017 och har växt ut till en av lagets viktigaste spelare. Under sina fem säsonger i Vikings har det blivit över 135 poäng.

– Det känns som rätt beslut och vi kan bygga vidare på det som vi påbörjat. Jag ser redan framemot nästa säsong och vill också ta revansch från min skada. Jag hoppas på att nästa säsong ger möjlighet till våra fantastiska fans att få vara på plats och ge oss deras stöd!, säger Sebastian.

Det står också klart att Nybro Vikings och Otto Henell ömsesidigt väljer att avbryta det 1+1 kontrakt som skrevs inför säsongen 2020/21. Vi tackar Otto för hans insatser i Nybrotröjan och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär!