Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Lindström: ”Äntligen börjar Allettan!”

Lindström: ”Äntligen börjar Allettan!”

Publicerat

Nybro Vikings är redo för Allettan som startar under söndagseftermiddagen när Huddinge IK gästar Liljas Arena. Låt oss tillsammans skapa en härlig stämning och bra tryck på läktarna!

Datum: Söndag den 5 december
Nedsläpp: 16.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här! Läs mer om Superdealen på ståplatsbiljetter här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med lagkapten Erik Lindström:

Hockeyettans grundserie är avslutad och nu står Allettan för dörren. En nyhet i Allettan är att det spelas trippelmöten och således 27 omgångar. Vad är din känsla inför Allettan?

– Det är att äntligen börjar Allettan! Det var att ta oss hit som var målet för hösten. Man vill alltid spela matcher som gäller mycket så det ska bli riktigt inspirerande att köra igång igen. Nu gäller det att fortsätta utvecklas, både som lag och individuellt. Det kommer bli en lång och härlig serie.

Det är många bra lag med i Allettan Södra och förmodligen blir de flesta matcherna jämna och tighta. Hur ser du på det?

– Ja men så blir det med största sannolikhet, ser man på trenden under hösten och grundserien så kommer nog inte Allettan bli något annorlunda. Det gäller att inse betydelsen av varje match och gå för det 100% varje match!

Special teams, boxplay och powerplay, är ofta något som benämns som viktiga spelformer ju längre säsongen lider. Blir det så i Allettan tror du?

– Ja definitivt! Special teams är alltid viktigt och kan vara skillnaden i jämna matcher. Det är ingen hemlighet att vi behöver höja nivån i dessa spelformer till Allettan.

Till sist, Huddinge väntar i premiären. Hur går tankarna inför den matchen?

– Det ska bli riktigt kul att möta Huddinge, det brukar alltid vara mycket känslor och högt tempo när vi spelar mot varandra. De har några slitna profiler kvar som man alltid har härliga duster mot!

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

Gällande truppen för Nybro Vikings är Janne Väyrynen allt närmare en comeback. Truppen tas ut under söndagsförmiddagen.