Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kvartsfinal 2:3 – Tisell: ”Spela koncentrerat och fokuserat”

Kvartsfinal 2:3 – Tisell: ”Spela koncentrerat och fokuserat”

Publicerat

Nybro Vikings tog hem den första ronden i kvartsfinalen mot Visby/Roma HK på bortais. Under fredagskvällen är det dags på nytt för lagen att ställas mot varandra i Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Fredag den 9 april.
Nedsläpp: 18.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger i den första ronden mot Visby i tisdags, vad säger du om matchen?

– Jag är nöjd med den matchen och tycker att vi gör det bra sett över 60 minuter. Vi känner oss glada över vinsten och prestationen, men är fullt medvetna om att vi kommer att behöva upprepa det och till och med kanske göra det ett snäpp bättre för att kunna lyckas igen.

Ny match under fredagskvällen och läge att avgöra matchserien. Vad är känslan inför det?

– Det är en ny match och nya förutsättningar. Jag tror att vi kommer att få möta ett mycket mer desperatare Visby. Vi måste fortsätta vara beredda på att möta ett fysiskt lag, fortsätta att spela vår hockey och spela disciplinerat över 60 minuter. Vi behöver spela koncentrerat och fokuserat även om det kanske inte alltid blir den flashigaste hockeyn av det.

Läget i truppen?

– Vi kommer att spela i stort sett med samma laguppställning som i senaste matchen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!