Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kvartsfinal 1:3 – Tisell: ”Möta deras typ av hockey med vår hockey”

Kvartsfinal 1:3 – Tisell: ”Möta deras typ av hockey med vår hockey”

Publicerat

Nybro Vikings är framme i kvartsfinal i Hockeyettans slutspel. Motståndet står Visby/Roma HK för när Vikings inleder med bortamatch under tisdagskvällen i matchseriens första omgång som spelas i bäst av tre.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Tisdag den 6 april.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Visby Ishall.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger med 2-0 i matcher i åttondelsfinalen mot Borlänge. Vad säger du om matchserien?

– Det vi kommer kunna använda oss av och som har varit nyttigt i mötet med Borlänge är att få ha känt på deras fysiska hockey, som var på gränsen till vårdslös. Det är absolut något vi tar med oss nu när vi ska möta ett till lag som har ett tufft spel, men som ändå inte är i närheten av det fysiska spel som Borlänge hade. Det gäller att se upp med huvudet och klara av att spela vårt spel utan att påverkas av deras och det tycker jag att vi lyckades bra med.

Nu väntar kvartsfinal mot Visby/Roma. Vad är känslan inför det?

– Vi känner ju till deras spel med en mer aggressiv hockey, så detta kommer inte att bli någon överraskning för oss. Vi ska möta deras typ av hockey med vår hockey. Nu är det bara bra lag kvar i slutet av säsongen, så inget motstånd kommer att bli lätt. Vi har full respekt för Visby. Men killarna ser fram emot detta och har sett pigga ut på träningen. Vi är väldigt sugna på match imorgon.

Läget i truppen?

– Vi har alla spelare tillgängliga än så länge. Vi tar ut truppen i sin helhet under morgondagen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!