Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kvalserie till HA – Tisell: ”Vi kommer att gå ut och spela vår hockey”

Kvalserie till HA – Tisell: ”Vi kommer att gå ut och spela vår hockey”

Publicerat

Äntligen är det dags igen! Nybro Vikings ställs under torsdagskvällen mot Hudiksvalls HC på bortais efter en dryg veckas uppehåll sedan premiärmatchen spelades i Kvalserien till Hockeyallsvenskan.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Torsdag den 22 april.
Nedsläpp: 18.00.
Arena: Helsingehus Hockeyarena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det är en dryg vecka sedan det blev seger med hela 9-1 i premiären av Kvalserien till Hockeyallsvenskan mot Mariestad. Vad säger du om matchen?

– Jag tycker att vi gör en bra match samtidigt som resultatet inte speglar matchen, det var ingen 9-1 match om jag säger så. Vi får flera av målen i rätt ögonblick och första perioden är väldigt jämn mellan lagen. I andra perioden kunde lika väl Mariestad ha gjort några mål men istället åker vi upp och gör mål. Detta måste man förstå och fortsätta att vara ödmjuk inför kommande matcher.

Nu väntar en slags omstart av Kvalserien mot Hudiksvall. Vad är känslan inför det?

– Det blir ett nytt lag för oss att möta den här säsongen. Vi har såklart försökt att bilda oss en så bra uppfattning som möjligt om hur Hudiksvall spelar. Men vi kommer att gå ut och spela vår hockey och det spelar inte så stor roll vilket lag vi möter utan vi kommer att möta dem med den hockeyn vi spelar. Vi har ambitionen att spela likadant varje kväll och har fortsatt att jobba på våra grejer under uppehållet. Men det är alltid spännande och kul att möta ett nytt lag. Det kommer att bli en jämn match och en riktig holmgång, jag förväntar mig inget annat. Det är viktigt att alla är införstådda med att vi börjar om igen och startar på noll.

Läget i truppen?

– Alla spelare är tillgängliga, men vi tar ut truppen i sin helhet imorgon.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!