Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kvalserie till HA – Tisell: ”Jäkligt kul att få spela kvalserie”

Kvalserie till HA – Tisell: ”Jäkligt kul att få spela kvalserie”

Publicerat

Kvalseriehockey! Nybro Vikings påbörjar Kvalserien till Hockeyallsvenskan under tisdagskvällen när Mariestad BoIS kommer på besök i Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Tisdag den 13 april.
Nedsläpp: 18.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger mot Visby/Roma senast och därmed 2-0 i matcher, vad säger du om matchserien?

– Totalt sett så tycker jag att vår insats var stabil. Vi gjorde kanske en ännu bättre match borta mot Visby än den vi gjorde hemma. Det handlar kanske om att det var lite mer i avgörandets stund när vi spelade hemma, men jag tycker att vi blev bättre och bättre i den matchen.

Nu väntar en spännande kvalserie till Hockeyallsvenskan och första motståndet blir Mariestad. Vad är känslan inför det?

– För det första så är det jäkligt kul att få spela kvalserie. Sedan sätter det igång tätt inpå de matcher som vi precis har spelat, så det är inte en fråga om att ändra på särskilt mycket, utan man får lita på det som man har och det som vi har byggt upp. Det gäller att komma ut så bra som möjligt i varenda match. Det kommer att bli en jämn och hård match mot Mariestad. Det handlar ju om två lag som har mött varandra tidigare och vet om vilket motstånd det är som väntar. Det kommer att bli en jämn drabbning.

Läget i truppen?

– Vi har alla spelare tillgängliga, förutom de som tidigare har drabbats av långtidsskador.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!