Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kvalserie till HA – Tisell: ”Fokusera på vårt och be till hockeygudarna”

Kvalserie till HA – Tisell: ”Fokusera på vårt och be till hockeygudarna”

Publicerat

Nu ska det avgöras! Nybro Vikings behöver ta tre poäng i säsongens sista match på bortais mot Mariestad BoIS, samtidigt som Hudiksvalls HC vinner på ordinarie tid på bortais mot IF Troja/Ljungby, för att ett Hockeyallsvenskt avancemang ska vara möjligt.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Fredag den 30 april.
Nedsläpp: 18.00.
Arena: Mariehus Arena.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger under gårdagen mot Hudiksvall. Vad säger du om matchen?

– Jag tar med mig tre poäng från den matchen och att vi återigen gör en bra match. Det blev en jämn första period, men vi får sedan in några viktiga mål vid rätt tillfällen och det blir förlösande för oss. Det var viktigt. Vi spelade också med bra fart och en stabil defensiv.

Nu väntar en helt avgörande omgång i Kvalserien till Hockeyallsvenskan. Vad är känslan inför det?

– Mitt uppe i allt detta, att vi gjort en bra säsong, så önskar vi såklart att vi hade haft med oss någon pinne till. Men serien lever och det är jäkligt kul inför matchen mot Mariestad att vi har chansen. Vi får fokusera på vårt spel och be till hockeygudarna.

Läget i truppen?

– Alla spelare är tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!