Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kvalserie till HA – Tisell: ”En match i taget”

Kvalserie till HA – Tisell: ”En match i taget”

Publicerat

Nybro Vikings behöver en seger i Kvalserien till Hockeyallsvenskan under måndagskvällen när IF Troja/Ljungby kommer på besök i Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Måndag den 26 april.
Nedsläpp: 18.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev förlust mot Troja/Ljungby under lördagseftermiddagen, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att vi tog ett steg i rätt riktning. Vi slet hårt under matchen, sedan föll målen i den ordning som de gjorde. Vi mötte ett högenergiskt Troja och vårt andra mål hade behövt kommit tidigare än vad det gjorde.

Vi är i ett läge där vi behöver segrar i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Vad är känslan inför måndagskvällens returmatch mot Troja/Ljungby?

– Vi ska självklart försöka ta revansch, så enkelt är det. Vi är medvetna om vilka förutsättningar vi har och vet spelreglerna. Det är bara att fokusera på en match i taget och inte tänka längre än så.

Läget i truppen?

– Vi har alla spelare tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!