Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kvalserie till HA – Tisell: ”Börja om och fokusera på vårt eget spel”

Kvalserie till HA – Tisell: ”Börja om och fokusera på vårt eget spel”

Publicerat

Nybro Vikings har fortsatt möjlighet till avancemang i Kvalserien till Hockeyallsvenskan. Det är seger som gäller i de två avslutande matcherna med start under onsdagskvällen när Hudiksvalls HC kommer på besök i Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 28 april.
Nedsläpp: 18.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger mot Troja/Ljungby under måndagskvällen, vad säger du om matchen?

– Jag tycker att vi gör en jättebra match och det var överhuvudtaget en bra hockeymatch med högt tempo där båda lagen gav allt i 60 minuter. Det var härligt ur det perspektivet. Sedan tycker jag att vi började likna det vi hade innan uppehållet. Jag hoppas att vi ska kunna fortsätta på det spåret nu de matcherna som är kvar.

Vi är fortsatt med i racet om avancemang i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Vad är känslan inför onsdagskvällens match mot Hudiksvall?

– Vi ska göra en bättre match än den vi gjorde i senaste mötet med Hudiksvall. Det är bara att börja om och fokusera på vårt eget spel och inte bry sig så mycket om vad de gör. Vi behöver komma upp några procent och bli lite bättre. Men det ska understrykas att Hudiksvall är ett bra lag och det var ett tufft möte senast.

Läget i truppen?

– Vi har alla spelare tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!