Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kom igång med Medlems- och Säsongskort i Nybro Vikings appen!

Kom igång med Medlems- och Säsongskort i Nybro Vikings appen!

Publicerat

Nybro Vikings vill utveckla föreningen och moderniserar hela tiden olika flöden, både internt och externt. Till säsongen 2021/2022 har Nybro Vikings valt att lägga Medlems- och Säsongskort i Nybro Vikings appen!

Det händer väldigt mycket positivt i Nybro Vikings! Vi jobbar stenhårt för att hela tiden utveckla föreningen och ni är redan många som har registrerat er i Nybro Vikings appen med medlemskort och säsongskort. För dig som ännu inte gjort det kommer här en enkel kom igång guide:

1. Ladda ned Nybro Vikings appen där du laddar ned appar, sök på Nybro Vikings.
2. Öppna appen och tryck på ikonen Mina Sidor.
3. Välj om du ska registrera ditt medlems- eller säsongskort i appen. OBS! Alla säsongskortstagare är också medlemmar i Nybro Vikings, ni behöver endast registrera ert säsongskort i appen så gäller det även som medlemskort.
4. Följ stegen i appen, du ska ange antingen e-postadress eller telefonnummer för att på så sätt kunna koppla ditt medlems- eller säsongskort till just din telefon.
5. Du får en kod som du skriver in. Om du inte får en kod, kontakta Nybro Vikings så säkerställer vi att dina uppgifter stämmer.
6. Nu är du igång!

OBS! Vi är medvetna om att det kan uppstå ”error” och vår leverantör av appen jobbar med lösa det. Om det meddelandet kommer upp så kan du stänga ned appen och öppna den på nytt, då ska medlems- eller säsongskorten vara på plats!

Vid minsta problem ber vi dig att kontakta Johan Hermansson, via mejl eller via telefon 070 482 35 70.

I närtid kommer vi också att presentera ännu fler nyheter i Nybro Vikings appen, FastTrack Pay ikonen öppnas upp och via den kommer du att kunna köpa både varor från kiosken och baren, betalning sker också via appen och det kommer att förbättra vårt flöde i både kiosk och bar!

Vi ber er också om en förståelse inledningsvis då det är många nyheter på en och samma gång, både för personalen och köparen. I slutändan kommer det bli riktigt bra för Nybro Vikings och göra det smidigare för köparen!