Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Klubbhjärta – Special Edition!

Klubbhjärta – Special Edition!

Publicerat

Nybro Vikings spelar Kvalserie till Hockeyallsvenskan för andra säsongen i följd och föreningens styrelse har beslutat om att ge spelare och ledare bästa möjliga förutsättningar. Var med och bidra på det sätt du kan!

Skärtorsdagen den 14 april spelar Nybro Vikings hemmamatch i Liljas Arena. Påskafton lördag den 16 april spelar Nybro Vikings bortamatch mot Östersunds IK och på annandag Påsk måndag den 18 april är det återigen hemmamatch i Liljas Arena. Ett hektiskt schema!

Styrelsen i Nybro Vikings har beslutat om att ge spelarna bästa möjliga förutsättningar även när det gäller resan till och från Östersund. Det innebär att laget kommer att flyga istället för att åka buss vilket sparar in oerhört många timmar i restid, det ger bättre sportsliga förutsättningar och förhoppningsvis en piggare trupp den andra halvan av Kvalserien till Hockeyallsvenskan.

Nybro Vikingar startar igång en upplaga av klassiska kampanjen Klubbhjärta – denna gång ”Special Edition” med en riktad insats mot just resan till Östersund. Swisha ett valfritt bidrag till 123 28 38 217 eller gör en insättning på Bankgiro 356-5439. Märk din insättning med ”Klubbhjärta”. Det är fritt fram att bidra för både privatpersoner och företag.

Bland alla som bidrar kommer föreningen att lotta ut två platser på flyget och ge möjlighet till att se matchen på plats i Östersund.

Stort tack för ditt stöd!