Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
KLART: Nybro Vikings sänder samtliga matcher via Staylive

KLART: Nybro Vikings sänder samtliga matcher via Staylive

Publicerat

Sedan en tid tillbaka har det stått klart att Staylive är Hockeyettans nya mediapartner.Det innebär att matcherna säsongen 2022/2023 kommer att sändas i Hockeyettan Play. Nybro Vikings har sedan det stod klart att Staylive är Hockeyettans nya mediapartner varit mycket positiva till det nya avtalet men samtidigt varit tydliga med att samtliga klubbar i Hockeyettan ska vara med för att det av Staylive och Hockeyettan prognostiserade ekonomiska resultatet ska kunna uppnås. 

Kim Ahlqvist, styrelseordförande i Nybro Vikings utvecklar:

– Staylive med Pontus Karsbo och Manfred Aronsson i spetsen brinner precis som vi klubbar för att det här samarbetet ska bli riktigt bra. Detta i kombination med att de intäkter som TV-sändningarna genererar kommer att fördelas annorlunda framåt än tidigare år är lysande. Med det sagt har vi i Nybro Vikings hela tiden varit positiva till samarbetet med Staylive och övriga klubbar.

–  Men för oss har det varit viktigt att alla klubbar som tillhör ligaorganisationen är med i den här nysatsningen med Staylive. Det har vi varit tydliga med mot såväl ligaorganisationen som Karlskrona HK vilka är de som fram tills idag inte signerat avtalet. Nu har de signerat och då ser vi tillsammans med övriga 38 klubbar fram emot att sända även från Liljas Arena.

Därmed kommer Nybro Vikings att sända via Hockeyettan Play säsongen 2022/2023. Hur stöttar man Nybro Vikings på bästa sätt? 
Det gör du genom att teckna ett månadsabonnemang för 279kr per månad. För varje abonnent erhåller Nybro Vikings 50kr per månad vilket oavkortat tillfaller Nybro Vikings. När du tecknar ditt abonnemang väljer du Nybro Vikings som DITT LAG. Utöver detta påverkas också Nybro Vikings ersättning av hur många som tittar på både hemma och bortamatcher.

Det finns tre priskategorier att välja mellan enligt nedan

PPV: 159kr/match
Månadsabonnemang: 279kr utan bindningstid (Nybro Vikings erhåller 50kr/abonnent/månad)
Månadsabonnemang: 149kr med bindningstid på 12 månader (Nybro Vikings erhåller 25kr/abonnent/månad)

Här är en liten snabbguide:
1) Gå till https://live.hockeyettan.se/subscribe
2) Välja abonnemangsform under “abonnemang” på Hockeyettan Play.
3) Logga in.
4) Välj Nybro Vikings IF som favoritlag.