Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Kallelse till Årsmöte onsdag 9 juni

Kallelse till Årsmöte onsdag 9 juni

Publicerat

Nybro Vikings IF kallar föreningens medlemmar att delta på årsmöte onsdagen den 9 juni kl. 18.00.

Beroende på hur restriktionerna ser ut den 9 juni när årsmötet äger rum så arbetar vi efter två olika scenarion:

1. Restriktioner om att max 8 personer får samlas är kvar den 9 juni. Då kommer årsmötet att hållas online via en livesändning. Det är bara medlemmar som kan medverka via livesändningen och anmälan måste ske till info@nybrovikings.com. Medlemmar kommer att få ett mejl med en inbjudan till mötet.

2. Från den 1 juni kan restriktionerna ändras till 50 personer och om så blir fallet kommer årsmötet genomföras på plats i Liljas Arena. Årsmötet kommer, likt föregående år, att hållas i rinken för att ha ett stort område att verka på och kunna sitta med brett mellanrum. Vi kommer givetvis att ta hänsyn till de restriktioner som finns gällande Coronapandemin. Även vid det här scenariot behöver vi din anmälan för att medverka och anmälan görs till info@nybrovikings.com. När anmälan kommer in skrivs medlemmen upp på en lista av föreningen för att ha en turordning för att få medverka på årsmötet på plats i Liljas Arena. Det blir alltså först till kvarn som gäller.

Likt föregående årsmöte kommer det i år endast att bli sedvanligt årsmöte, inget extra program som vi anordnat i samband med våra årsmöten tidigare.

På programmet står traditionsenliga årsmötesförhandlingar bestående av:

– Verksamhetsberättelse
– Förvaltningsberättelse
– Revisionsberättelse
– Val av styrelse
– Ansvarsfrihet
– Information från styrelsen
– Information om spelartrupp, ungdoms- och juniorverksamheten

Varmt Välkomna!

Kim Ahlqvist
Styrelseordförande