Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Jonny Ågren ny huvudansvarig för Juniorlagen

Jonny Ågren ny huvudansvarig för Juniorlagen

Publicerat

Nybro Vikings har under våren analyserat och utvärderat juniorverksamheten i föreningen. Styrelsen har beslutat om ett omtag och en långsiktig satsning är igång. Nybro Vikings är stolta över att kunna presentera klubbikonen Jonny Ågren som ny huvudansvarig för juniorlagen.

Nybro Vikings ska förbättra juniorverksamheten och är i slutfasen med en långsiktig plan för det. Det är steg för steg som ska tas och det första steget är rekryteringen av en ny huvudansvarig som är Jonny Ågren. Ett viktigt ledord i Nybro Vikings är långsiktighet och kontraktet med Ågren sträcker sig över de tre kommande säsongerna.

I satsningen ingår ett större fokus kring den individuella utvecklingen hos spelarna, både vad det gäller träning på och utanför isen. Föreningen ser att numerären ska utökas och på sikt är målet att det ska finnas två träningsgrupper, en för J18 och en för J20. Förutsättningarna är redan bra men kan bli ännu bättre. Liljas Arena har moderna omklädningsrum med ett gym i nära anslutning, föreningen ser över förbättringar kring övriga bitar som ska hjälpa spelare och ledare i vardagen.

Jonny Ågren ska också få en ledarstab omkring sig, vissa bitar är på plats och det pågår också samtal med de sista pusselbitarna kring det. Utöver ledarstaben kommer också en grupp sättas ihop för att jobba med mer långsiktiga frågor kring juniorverksamheten, även här är vissa pusselbitar på plats medans några vakanser finns.

Jonny Ågren kommer att bli en väldigt viktig länk mellan Ungdomsverksamhet, Juniorverksamhet och A-lagsverksamhet.

Nybro Vikings hälsar Jonny Ågren varmt välkommen som huvudansvarig för Juniorlagen. Föreningen vill också tacka Christopher Ramqvist med ledarstab för ett väl utfört arbete de senaste säsongerna i Juniorverksamheten.