Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

62450 kr

200000 kr

Jonny Ågren gör comeback

Jonny Ågren gör comeback

Publicerat

Ikväll väntar en viktig match borta mot Varberg. Till matchen får Nybro oväntad förstärkning. Legendaren med nummer 36 på ryggen gör comeback, Jonny Ågren tar ner skridskorna från hyllan i alla fall för en match.
– Vi har skador och sjukdomar i truppen som gör att vi saknar folk. Jonny har hållit igång och ska kunna göra några ströbyten om det behövs. Så där vidare kvick på skridskorna var han väl inte innan heller, men han håller fortfarande en hög nivå hockeymässigt, säger Andreas Holfelt.

Jonny Ågren, som imorgon fyller 35 år lade skridskorna på hyllan inför den här säsongen, har hållit igång med Nybro Vikings veteranlag, och har även genomfört träningspass med juniorlaget för att försöka komma i form.
– Det här är en engångsföreteelse för att kunna bredda laget lite ikväll. Han har hållit igång lite och ska kunna göra några ströbyten där det behövs, säger Andreas Holfelt.

Ågren har även varit med i laget i år när han hjälpt till i ledarstaben som extratränare vid enstaka tillfällen, samt varit behjälplig i sportgruppen inför säsongen.