Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
J20: Åländska tvillingar till Vikings!

J20: Åländska tvillingar till Vikings!

Publicerat

Nybro Vikings jobbar hårt för att utveckla och förbättra juniorverksamheten i föreningen. Lagbygget för Nybro Vikings J18- och J20-lag är i full gång och nu kan vi presentera två nya spelare till J20-laget. Det är tvillingarna Alex och Mike Larsson som ansluter från IFK Mariehamn!

– Det är två mycket ambitiösa killar som ansluter. Alex är målvakt och Mike spelar back, säger Junioransvarige Niklas Gottschlich.

Med en stor vilja att lära sig mer hockey och bana väg för karriären föll valet på Nybro Vikings. Vi har tagit ett snack med bröderna. Välkomna till Nybro Vikings! Klassiska första frågan – Hur känns det?

– Tack! Det känns väldigt bra och motiverande att komma till Nybro Vikings, säger Alex. Mike fyller i – Ja, verkligen! Det ska bli riktigt kul och spännande att komma igång.

Vad gjorde att ni blev nyfikna på Nybro och att valet till slut föll på Nybro Vikings?

– Vi kände att det var dags att ta nästa kliv efter att ha spelat på Åland hela våra karriärer. När vi letade efter en ny utmaning och läste om Nybro Vikings satsning gällande juniorlaget så kändes det som ett grymt ställe att spela hockey på med stora möjligheter att utvecklas, säger Mike. – Jag håller med, vi känner att vi absolut vill vara en del av satsningen, säger Alex.

Ni har varit på besök och bekantat er med Liljas Arena, ledarna och staden. Vad är första intrycken?

– Första intrycket är super! En riktigt fin arena med väldigt bra träningsmöjligheter. Ledarna har varit väldigt välkomnande och hjälpsamma med allt. Både kring ishockeyn och allt utanför, säger Alex. Mike instämmer – Allt känns riktigt proffsigt!

Hur skulle ni beskriva varandra som hockeyspelare?

– Alex är en teknisk och skridskosnabb målvakt som alltid kämpar på varje puck, säger Mike. – Mike är en skridskostark back med ett bra skott. Han jobbar alltid stenhårt för laget, avslutar Alex.

Nybro Vikings hälsar Alex och Mike varmt välkomna till Nybro. Läs mer om Nybro Vikings Juniorsatsning, truppen och mycket annat här!

Är du intresserad av att spela i Nybro Vikings Juniorlag? Se kontaktuppgifter här!