Till toppen
Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
U & J

Boende

Behöver du hjälp med bostad?

Vi vill att du som spelar hos oss ska känna en trygghet och säkerhet att ta klivet och komma till oss. Vi hjälper dig att hitta en bostad. I Nybro har du alltid gång/cykelavstånd till Liljas Arena, livsmedelsbutiker, restauranger, gym och andra tilltalande aktivitetsområden.

I Nybro finns det ca 25 olika hyresvärdar som hyr ut lägenheter och hus i Nybro med omnejd. Vi har ett nära samarbete med kommunens egna, tillika den största aktören – NBAB, där du enkelt kan registrera dig som sökande inför en flytt till Nybro. Vi erbjuder oss gärna att hjälpa dig att komma i kontakt med rätt personer hos diverse aktörer. Lista över olika aktörer

Stadens hjärta består av butiker, restauranger, hotell, sportaktiviteter och närhet till naturen. Nybro har också nära förbindelser med Kalmar, Öland och Växjö för vidare äventyr om du får nog av exempelvis världens enda James Bond-museum eller den gedigna glasrikeskulturen som finns alldeles intill Liljas Arena.

 

När du inte spelar ishockey, studerar eller jobbar har Nybro en hel del annat att erbjuda.

 

Friluftsområde

Vi har ett stort och skönt aktivitets/Friluftsområde, Svartbäcksmåla, där man kan träna i ett utegym, ta en skön löptur eller cykelrunda på många olika spår. På vintern kan du åka skidor några av spåren och även slalom och mycket mer tillsammans med Nybro Skidklubb. Läs mer på Svartbacksmala.se

Sportaktiviteter

I Nybro hittar du också flera moderna Padelbanor. Både inomhus och utomhus. En av dess utomhusbanor finns på den närliggande Golfbanan Nybro GK där du kan spela på en riktigt fin 18-hålsbana. I Nybro har du alltid nära till något av alla gym i staden och även Nybro Simhall.

Bjud hit familj och vänner

I centrala Nybro finner du nyrenoverade Stora Hotellet där dina nära och kära kan husera när de besöker dig i Nybro.

Nästa hemmamatch

Fredag 18 Augusti
18:00

Nybro Vikings - Kristianstads IK

Kalender

Augusti

16 onsdag 19:00
Västerviks IK – Nybro Vikings
Träningsmatch

18 fredag 18:00
Nybro Vikings – Kristianstads IK
Träningsmatch

22 tisdag 19:00
Nybro Vikings – Västerviks IK
Träningsmatch

25 fredag 19:00
Tingsryds AIF – Nybro Vikings
Träningsmatch

September

1 fredag 18:00
Kristianstads IK – Nybro Vikings
Träningsmatch