Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Ispremiären avklarad – Publiken var tillbaka i Liljas Arena!

Ispremiären avklarad – Publiken var tillbaka i Liljas Arena!

Publicerat

Under måndagskvällen var det Ispremiär för Nybro Vikings representationslag i Liljas Arena. Spelare och ledare, ja hela föreningen, var väldigt taggade och det bästa för kvällen var givetvis att publiken var tillbaka!

Nybro Vikings tog emot drygt 250 åskådare på läktaren och följde såklart de restriktioner som finns på grund av Covid-19. Ispremiären livesändes också via Nybro Vikings Youtubekanal och där var det ytterligare drygt 1 000 tittare – helt fantastiskt!

På isen inleddes kvällen med presentation av samtliga spelare och ledare i Nybro Vikings representationslag. Glenn Adolfsson höll som vanligt i taktpinnen och presenterade spelare efter spelare som alla fick ta emot publikens jubel och dessutom fick utespelarna lägga varsin straff mot målvakterna Robin Johansson och Pontus Eltonius. Efter presentation och straffar följde en kortare uppvärmning och sedan drygt en halvtimmes internmatch. Samtliga spelare förutom Niklas Dahlberg (sjukdom) fanns med på isen.

Nybro Vikings tackar kvällens besökare och hälsar också varmt välkomna till den första träningsmatchen på hemmaplan som spelas mot Tingsryds AIF tisdag den 24 augusti kl. 19.00 i Liljas Arena. Vi återkommer med biljettinformation och vad som gäller för träningsmatcherna under tisdagen.

Foto: Leif Hellerin/Gameday Hockeyettan