Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

133010 kr

200000 kr

Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Information om biljettläge inför semifinalerna

Information om biljettläge inför semifinalerna

Publicerat

Nybro Vikings kommer att spela två otroligt viktiga matcher den 18 och 19 mars. Men först den 16 mars vet vi vilka vi kommer att få möta då valet till semifinaler genomförs. Nybro Vikings kommer att välja som lag nummer tre, efter Kalmar och Väsby. Valbara lag är de sex lägst rankade lagen som tagit sig vidare från kvartsfinalen.

Men redan nu har det bokats en stor mängd biljetter och det bokas i hög takt varje dag. Det doftar ny publikfest i Liljas Arena och vi siktar mot fullsatt för tredje matchen i rad.

BOKA DINA BILJETTER GENOM ATT KLICKA HÄR!

Här följer information inför matchen:
– I slutspelet betalar även barn och ungdomar en entréavgift. Dessa har under grundserie samt Allettan varit gratis. Nu tvingas föreningen ta ut en avgift då det tagits ut biljetter i stort antal som sedan ej använts och på så vis decimeras möjligheten att sälja biljetter till andra. Liljas Arena har 2 380 platser och givetvis vill föreningen kunna sälja alla och att biljetterna också används.

– I slutspelet och en eventuell Kvalserie till Hockeyallsvenskan betalar alla åskådare entréavgift, det gäller barn och ungdomar såväl som alla med säsongskort. Däremot gäller sittplatserna som vanligt för dig som har säsongskort. 

– Du som har säsongskort ska köpa biljett via det rödmarkerade fältet ”Säsongskortinnehavare? Köp din entrébiljett här” i biljettsystemet.

– Om du inte har för avsikt att fortsätta använda din sittplats eller vid någon enstaka match inte kan gå så är Nybro Vikings tacksamma om du meddelar detta genom att mejla Johan Hermansson alternativt använder dig av funktionen ”Återlämna din plats” i vårt biljettsystem.