Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Information med anledning av nya restriktioner

Information med anledning av nya restriktioner

Publicerat

Regeringen har infört nya restriktioner med syftet att begränsa smittspridningen av covid-19 i samhället. Dessa restriktioner får direkta konsekvenser för Nybro Vikings publikkapacitet som normalt sett är drygt 2500 åskådare.

Sedan i tisdags 21/12 har föreningen arbetat med att hitta en så bra lösning som möjligt för er besökare. Än är dessvärre inte alla delar på plats vilket innebär att en detaljerad information ännu inte är möjlig.

Med de nya restriktionerna är endast sittplats tillåtet i arenan och det ska vara 1 meter till närmaste sällskap. Endast sällskap upp till 8 personer är tillåtet att sitta bredvid varandra. Samtliga åskådare måste ha ett vaccinbevis.

Med anledning av detta har ståplats det senaste dygnet förvandlats till sittplats med markerade, numrerade platser. Även ståplats där klacken normalt står har blivit sittplats. Sittplatserna är utplacerade två och två varför singelbiljetter ej kommer att säljas. Detta innebär att vi totalt kommer ha cirka 800 sittplatser att tillgå i arenan.

Viktig information till våra säsongskortsinnehavare är att du som har säsongskort idag kommer att få gå på våra matcher med de restriktioner som råder i nuläget. Säsongskortsinnehavare, privata och företag, är alltid vår högsta prioritet.

Vi kommer direkt efter jul att släppa ett ”Allettankort” för alla som inte har säsongskort. I Allettankortet ingår de tio kvarvarande matcherna i Allettan. Detta kommer säljas för 800 kr för medlemmar och 1000 kr för icke medlemmar. Det kommer finnas ett begränsat antal platser varför ”först till kvarn-principen” kommer att gälla. Vet du att du vill ha ett sådant kort maila johan.hermansson@nybrovikings.com redan nu för att säkra det. Tänk på att sittplatserna är två och två vilket innebär att endast sällskap om två får köpa ”Allettankortet”.

De som har Säsongskort och Allettankort kommer ha förtur om vårt representationslag tar sig vidare till slutspel och kvalserie.

Föreningen har konsekvent arbetat med att kunna genomföra matcherna på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Vår bedömning är att vi också i fortsättningen kommer kunna ta emot er i publiken på ett sådant sätt att ni kan känna er trygga.

Som tidigare nämnt kan vi ännu inte ge en detaljerad information om hur detta praktiskt ska ske. Den informationen kommer att delges här på hemsidan under måndagen den 27/12.

Med det sagt vill i Nybro Vikings önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år.