Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Information med anledning av nya restriktioner

Information med anledning av nya restriktioner

Publicerat

På måndagen kommunicerade regeringen och statsminister Magdalena Andersson nya restriktioner med anledning av att spridningen av covid-19 ökar i samhället. För Nybro Vikings del innebär de nya restriktionerna att vi nu endast får ta emot 500 personer på läktaren. 

Som föreningen kommunicerat genom hela denna pandemi är säsongskortsinnehavare prioriterade. Näst på tur att prioriteras är de som löst allettankort. Detta står föreningen fast vid. Glädjande för våra säsongskortsinnehavare och de som löst allettankort är att samtliga kommer att få fortsätta gå på våra matcher i Liljas Arena.

– För föreningen är det av stor vikt att våra säsongskortsinnehavare och de som löst Allettankort får se våra matcher. De är till stor del loket i vår förening och därför känns det väldigt bra att vi får rum med alla inom maxkapaciteten, säger Rasmus Aro, klubbchef.

Matchen mot Mariestad som skulle spelats på onsdagen är som vi tidigare kommunicerat inställd. Med anledning av detta får föreningen också mer tid till att hitta ett bra upplägg på logistiken kring matcherna.

Vi ber därför att få återkomma med mer information till innehavare av säsongskort och allettankort samt huruvida det kan bli möjligt med lösbiljetter. I vår nästa kommunikation kommer vi även delge information om medlemsbar och arenahyllan samt övrigt som är viktigt för dig att veta.

Är du säsongskortsinnehavare eller har ett Allettankort men redan nu vet att du av olika anledningar inte har möjlighet att gå på våra matcher? Kontakta kansliet på johan.hermansson@nybrovikings.com och berätta det så får någon annan möjlighet att se våra matcher.