Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Ilja Grigorjev uttagen i J-landslaget

Ilja Grigorjev uttagen i J-landslaget

Publicerat

Roliga nyheter! J20-spelaren Ilja Grigorjev har blivit uttagen i Estländska J-landslagets camp inför U20 mästerskapet 2022.

Nybro Vikings J20-spelare Ilja Grigorjev har åter blivit uttagen i Estländska J-landslaget av huvudtränare Aleksandr Barkov för camp mellan 8-14 november. Detta blir Estländska J-landslaget andra camp och är en av två förberedande camper inför 2022’s U20 mästerskap som går i just Estland. Ilja var även med på den första campen som hölls i somras.

Grattis till uttagningen till J-Landslaget Ilja. Spännande! Vad är dina tankar kring campen?

– Det är en större camp och samtidigt den sista innan mästerskapet som kommer gå i Tallinn. Det kommer bli en utsållning, så det gäller att ge och visa sitt max.

Det är din andra camp med J-landslaget. Kan du berätta lite om första campen och betydelsen av denna andra och sista camp inför mästerskapet?

– Första gången var redan för U18, så detta blir egentligen tredje campen för mig. Första var såklart lite extra nervöst. Den stora skillnaden nu från då är egentligen att jag lärt känna många av de andra spelarna och även ledarna. Så nu handlar det mer om att åka dit och göra sitt yttersta. Man vill alltid visa sitt bästa även om det är första, andra eller tredje. Det är bara att köra, jag ska ge allt.

Vikings profilkläder hänger såklart med dig internationellt?

– Självklart! Allt hänger med. De goda känslan sitter i dem. Jag ska göra den bästa reklamen jag kan. Både på isen och vid sidan av isen.

Nybro Vikings önskar Ilja stort lycka till!