Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

81150 kr

200000 kr

Ikväll är det FRI ENTRÉ och vi passar på att hylla Nybrolegendarer!

Ikväll är det FRI ENTRÉ och vi passar på att hylla Nybrolegendarer!

Publicerat

Ikväll spelas matchen mellan Nybro Vikings IF vs. Halmstad HF och då arrangeras höstens match med FRI ENTRÈ för alla åskådare.

Matchen kommer att gå i Nybro Vikings IFs historias tecken. Nybro Vikings kommer att spela matchen i specialdesignade tröjor baserade på de gamla klassiska ljusblå tröjorna, dessa tröjor kommer att auktioneras ut efter matchen via Tradera.com.

Det kommer finnas skärmväggar med gamla härliga bilder att kika på och så kommer vi dessutom att få uppleva en straffturnering mellan Nybrolegendarer!

Ikväll hyllar vi Björn ”Böna” Johansson, Steffan ”Tetta” Andersson, Lars ”Larsa” Karlsson, Åke ”Älgen” Elgström och Jonny Ågren lite extra!

Böna har spelat bland annat Canada Cup med Tre Kronor och lagkamrater som till exempel Börje Salming. Han har spelat i högsta serien med Södertälje och flera hundra matcher i moderklubben Nybro.

Tetta har ungdomslandskamper på meritlistan, spel i högsta serien med både Södertälje och HV71 och så klart ett helt gäng med matcher i moderklubben Nybro. En målfarlig herre!

Larsa var trogen moderklubben Nybro i hela sin karriär och har imponerande över 300 matcher och lika många poäng på sitt cv. En genialisk spelare som gjort sina medspelare bättre!

Älgen var även han moderklubben Nybro trogen i hela sin karriär. Älgen var vår alldeles egna försvarsgeneral och spelade över imponerande 400 matcher i Nybrotröjan med över 150 poäng i bagaget. En spelare med oerhörd offervilja som gjorde allt för laget och sina lagkamrater även om det gjorde ont!

Ågren är den spelare som förknippats mest med Nybro under 2000-talet. Han var med och spelade upp Nybro i Allsvenskan och har helt makalösa dryga 600 matcher i Nybrotröjan och har gjort runt 450 poäng för Nybro Vikings.

Hjältar som är välförtjänta en hyllning!