Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Hur kan du stötta Nybro Vikings?

Hur kan du stötta Nybro Vikings?

Publicerat

Nybro Vikings högsäsong är under höst och vinter när ishockeyn är igång med träningar och matcher för alla våra ungdoms-, junior- och representationslag. Men även under vår och sommar är det många som arbetar för högtryck, bland annat med att se till att säsongen kan genomföras på bästa möjliga sätt utifrån en ekonomisk syn. Föreningens intäkter är otroligt viktiga och en förutsättning för att bedriva föreningen framåt!

I bilden ovan ser vi Nybro Vikings ekonomiska utvecklingen under de senaste fem åren. En trevlig läsning och vi är många som har bidragit för att göra det möjligt! Det är viktigare än någonsin att vi fortsätter jobba hårt tillsammans för att utvecklas vidare.

Hur kan du stötta Nybro Vikings?

Bli Partner
Nybro Vikings är beroende av stöd från kommun, näringsliv, företag och andra partners för att kunna bedriva föreningen på den nivå vi gör idag med anställd personal, stor ungdoms- och juniorverksamhet och spel i Hockeyettan med sikte på högre höjder. Vill du bli partner till Nybro Vikings? Har du tips om företag som kan tänka sig att bli partner? Ta då gärna en kontakt med kansliet!

Medlemskap och Säsongskort
Var med i gemenskapen i Nybro Vikings! Föreningens medlemmar är väldigt viktiga och en grundpelare för att lyckas. Nybro Vikings hoppas på din medverkan – Tillsammans är vi starka. Säkra din plats i Liljas Arena genom att köpa säsongskort till Nybro Vikings hemmamatcher säsongen 2021/2022. Med säsongskort betalar du mindre / match jämfört med lösbiljetter till våra hemmamatcher. Läs mer här!

Vikingalyftet och Supporterspelaren
Vikingalyftet är ett sätt för dig som privatperson att varje månad bidra ekonomiskt till Nybro Vikings. Det går att bidra med valfri summa, lägst 20 kr. Nybro Vikings vill hela tiden bli bättre och ta steg framåt tillsammans med dig. Du bidrar till att göra Nybro Vikings representationslag slagkraftigare och till det stenhårda arbetet för att utveckla föreningens ungdom- och juniorsida. Läs mer här!

Viking Support har utsett den finske forwarden Janne Väyrynen till säsongen 2021/2022 års Supporterspelare. Janne anslöt till Nybro Vikings i december och gjorde ett stort avtryck hos många. Under maj presenterades det att Väyrynen är klar för spel i Vikings den kommande säsongen! Nu gör vi ett omtag kring Supporterspelaren som framförallt Stefan Strandell och Henrik Halling drog igång inför säsongen 2019/2020 med månadsbidrag via Autogiro. Nybro Vikings är oerhört tacksamma för Er som har kvar månadsstödet och vi hoppas att vi ska bli fler!

Det är nu möjligt att anmäla sin medverkan direkt online. Det är ett medgivande till Autogiro som fylls i och sedan godkänner du med Mobilt Bank-ID. Läs mer här!

Det går också bra att bidra till Viking Supports insamling via Swish; 123 512 74 85 eller Bg 5872-2257 och märk insättningen med ”SP”.

VikingsEl
Ett elavtal för dig som älskar Nybro Vikings! Teckna VikingsEl via Nybro Energi – då går 200 kr direkt till föreningen. Priser och upplägg är precis desamma som Nybro Energis ordinarie avtal. Läs mer på nybroenergi.se!

Bingolotter och Sverigelotter
Nybro Vikings säljer Bingolotter och Sverigelotter! Du kan köpa dem på kansliet eller genom att kontakta Johan Hermansson, tel 070 482 35 70. Det går också att köpa Bingolotter online här!

Gräsroten via Svenska Spel
Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos Svenska Spel. Välj Nybro Vikings som den förening du vill stötta så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online. Det kostar ingenting extra att vara med. Läs mer här!

Halva Potten Prenumeration
Nybro Vikings stödförening Vikingarna anordnar ett Halva Potten-lotteri med dragning en gång i månaden. Hälften går till Vikingarna och den andre halvan delas mellan fyra vinnare varje månad. Vinnande nummer presenteras här. Varje lott kostar 80 kr. Om du vill vara med i lotteriet eller har andra frågor, kontakta Mats Arvidsson tel 070 545 31 88.

Köp Souvenirer
Nybro Vikings har en hel del souvenirer till försäljning både i den fysiska shopen i Liljas Arena och via nybrovikingsshop.se!