Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Full kapacitet från seriepremiären – All information gällande publik och biljetter!

Full kapacitet från seriepremiären – All information gällande publik och biljetter!

Publicerat

Vilka fantastiska nyheter det kom under tisdagseftermiddagen när det via en presskonferens berättades att Sverige lättar på restriktionerna från den 29 september gällande Coronapandemin. Nedan följer all information gällande publik, biljetter och säsongskort. Nuvarande restriktioner kommer att gälla under de återstående tre träningsmatcherna på hemmais men från och med seriepremiären den 2 oktober är det fritt fram för ett fullsatt Liljas Arena!

Varmt välkomna tillbaka! – Nybro Vikings har saknat er så oerhört mycket och den 2 oktober kan vi återigen fylla Liljas Arena. Biljetterna till seriepremiären lördag den 2 oktober mot gästande Karlskrona HK kommer att släppas under vecka 37. Vill du säkra din plats för hela säsongen rekommenderar vi dig att köpa säsongskort, läs mer här!

Det gäller under träningsmatcherna

Som nuvarande restriktioner lyder är det tillåtet att ta emot 300 sittande ELLER 50 stående per sektion. Det ska vara en meters mellanrum per sällskapen och ett sällskap får vara max 8 personer. Liljas Arena kommer vara uppdelat i två sektioner enligt följande; Sektion Röd – där ingår sittplatsektioner A, B, C och D. Sektion Blå – där ingår sittplatssektioner E och F samt ståplats hemmaklack och hela långsidan av ståplats, all ståplats kommer att användas som sittplats med sittdyna. Det finns alltså endast sittplats i hela arenan. Se bild!

Om du har eller vill köpa en biljett på Sektion Röd ska du använda entrén mot Victoriavallen (gamla entrén vid de stora grindarna). Om du har eller vill köpa en biljett på Sektion Blå ska du använda ordinarie entrén till Liljas Arena. Det är inte tillåtet att gå mellan sektionerna utan det kommer att vara avspärrat däremellan.

Nytt biljettsystem

Nybro Vikings kommer att använda ett nytt biljettsystem den kommande säsongen och det tas i bruk från och med idag. Det är ett helt nytt system och problem kan uppstå i starten, vi ber er ha översikt med det. Du köper dina biljetter genom att klicka här! Vi kommer också att sälja biljetter vid dörren på matchdagen eller genom att förboka biljetter genom att ringa till Johan Hermansson, tel 070 482 35 70. Vid förbokning ska betalning ske omgående. Vid träningsmatcherna kommer Liljas Arena ha en totalkapacitet på drygt 500 personer.

Följande biljettpriser gäller under återstående träningsmatcher
Sön 12/9 KRIF Hockey 80 kr för entré och sittplats. 60 kr för entré och sittplats med sittdyna.
Ons 22/9 Vimmerby HC 80 kr för entré och sittplats. 60 kr för entré och sittplats med sittdyna.
Sön 26/9 Kalmar HC 100 kr för entré och sittplats. 80 kr för entré och sittplats med sittdyna.

Biljettpriserna gäller för samtliga åldrar. Alla privata säsongskortstagare säsongen 2020/2021 som har förlängt över kommande säsong 2021/2022 har fri entré och sittplats till alla träningsmatcher på hemmais. Ni behöver inte förboka biljetter, det finns reserverade platser på sittplatssektionerna C och D (Röd sektion) till er. Observera att du inte kan räkna med din ordinarie sittplats.

Varmt Välkomna till Liljas Arena!