Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

62450 kr

200000 kr

Fredrik Falk är klar!

Fredrik Falk är klar!

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 har klart med en ny back. Det är Fredrik Falk som förra säsongen spelade för Väsby IK som har skrivit på ett kontrakt. Fredrik har Huddinge IK som moderklubb och har spelat juniorhockey i AIK. Förra säsongen gjorde han sin första seniorsäsong och var en framträdande spelare i Väsby som föll i Playoff 2. Han fick också testa på spel i Hockeyallsvenskan med AIK under fem matcher.

– Det känns bra att det är klart med Nybro. Laget har en bra säsong i ryggen och det blir spännande att få vara med och bygga vidare på den. Jag har fått en bra bild av hela föreningen och alla jag pratat med runt omkring, säger Fredrik.

Huvudtränare Andreas Holfelt om nyförvärvet:
– Fredrik är en rörlig tvåvägsback som kommer från en bra första säsong med seniorspel och fick dessutom känna på Hockeyallsvenskan. Det är en spännande spelare som vi tror kommer att utvecklas och ta ytterligare kliv i Nybro, säger Andreas Holfelt.

Fredrik spelade 41 matcher under säsongen och stod för 21 poäng, fördelat på 6 mål och 15 assist. Kontraktet är skrivet på ett år. Nybro Vikings IF hälsar Fredrik varmt välkommen till föreningen!

Det står också klart att Nybro förlänger kontraktet med Victor Bohman och att forwarden Alex Ek som spelade för Nacka HK förra säsongen har skrivit ett tryout-kontrakt med Nybro.

Huvudtränare Andreas Holfelt:
– Victor har en nyopererad axel och jobbar hårt med sin rehab för att kunna vara tillbaka fullt ut till hösten och konkurrera om en plats i laget. Alex Ek är en center som vi har blivit tipsade om och det ska bli spännande att se om han kan ta en plats i Nybro.

Victor spelade 17 matcher under säsongen och stod för en assistpoäng. Kontraktet är skrivet på ett år.

Alex Ek spelade 41 matcher under säsongen och stod för 44 poäng, fördelat på 14 mål och 30 assist. Alex kommer att ha ett tryout-kontrakt till en vecka innan seriepremiär. Nybro Vikings IF hälsar Alex varmt välkommen till föreningen!