Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

133010 kr

200000 kr

Vill du handla i Vikingsshoppen? Den är öppen under kansliets öppettider samt matchdagar! Varmt välkommen!
Emil Larsson är klar!

Emil Larsson är klar!

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 har klart med en ny forward. Det är Emil Larsson som har skrivit på ett kontrakt med Nybro. Förra säsongen spelade han för moderklubben IK Oskarshamn i Hockeyallsvenskan och var även utlånad till Tranås AIF. Emil är en spelskicklig center som har spelat för både Södertälje SK och Örebro HK under sin juniortid.

– Det känns väldigt bra att vara klar för Nybro. Jag är otroligt taggad att starta den nya säsongen då jag vill ha revansch efter den senaste säsongen som jag personligen inte är helt nöjd med. Jag har höga förväntningar på laget och vill vara en ledande spelare kommande säsong, säger Emil.

Huvudtränare Andreas Holfelt om nyförvärvet:
– Emil är en spelskicklig center med bra teknik som vi tror kommer passa i Nybro. Han har offensiva kvaliteter och vill ta ännu ett steg i sin utveckling, säger Andreas Holfelt.

Emil spelade 11 matcher för Oskarshamn i Hockeyallsvenskan under säsongen och stod för 1 assist. Större delen av säsongen spenderade han i Tranås där han spelade 31 matcher och stod för 17 poäng, fördelat på 8 mål och 9 assist. Kontraktet är skrivet på ett år. Nybro Vikings IF hälsar Emil varmt välkommen till föreningen!