Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Efterlängtad nyhet – Mediakub ska lyfta arenaupplevelsen

Efterlängtad nyhet – Mediakub ska lyfta arenaupplevelsen

Publicerat

Nybro Vikings har under ett antal år arbetat hårt för att vända ett omfattande underskott till överskott. Föreningen har idag ett eget kapital om 2 876 000 kronor. Vi är stolta över det arbete vi tillsammans gjort för att nå dit där vi är idag. 

Parallellt med arbetet att skapa oss goda förutsättningar för framtiden arbetar Nybro Vikings dagligen för att skapa ett mervärde för dig som åskådare och supporter. Nu kan vi avslöja en fantastisk nyhet för alla hockeyälskare i Liljas Arena.

Just nu hänger vi upp en stor mediakub i taket, över mittcirkeln. Kuben mäter cirka 150 centimeter på höjden och 450cm på längden. Åt alla fyra håll.

– Detta är något jag vet att många önskat under flera år. Det känns verkligen härligt att vi komma kunna lyfta arenaupplevelsen ännu ett snäpp till kommande säsong. Detta är ytterligare ett steg mot skapa den fulländade arenan vår publik är värda. Nu kommer våra besökare kunna se repriser, matchklocka, skottstatistik med mera vart man än befinner sig i arenan. Samtidigt skapar detta goda exponeringsmöjligheter för våra partners, säger Nybro Vikings ordförande Kim Ahlqvist.

Nybro Vikings kommer själva att bekosta investeringen av mediakuben och just nu arbetar OG Ohlsson med att förstärka taket i Liljas Arena för att göra det möjligt att hänga kuben. Inom kort kommer mediakuben att monteras och hissas upp i taket. Våra ikoner som varit hissade i taket över mittcirkeln kommer att hänga på ny plats under kommande säsong.

– Under försommaren revs sargen i Liljas Arena och en ny sarg monteras under juli månad. En ny sarg i kombination med den nya mediakuben kommer att lyfta upplevelsen för såväl åskådare som aktiva. Idag pratar vi framtid på ett sätt vi inte kunnat göra på många, många år. Det känns härligt att kunna göra detta och samtidigt kunna satsa vidare på vårt representationslag med slutmålet att nå Hockeyallsvenskan, säger Kim Ahlqvist.

Den officiella invigningen av mediakuben kommer att ske den 30 september kl 18.50 när Karlskrona HK gästar Liljas Arena i premiären av grundserien.