Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Coronamiljonen inbringade 1 180 380 kronor

Coronamiljonen inbringade 1 180 380 kronor

Publicerat

Sommaren 2020 samlade föreningens ordförande Kim Ahlqvist ett antal personer med ett stort hjärta för Nybro Vikings. Uppdraget som delades ut innebar att på olika sätt försöka stötta föreningen under den kommande säsongen, som föreningen misstänkte skulle innebära spel utan publik och stora summor i förlorade intäkter.

Mattias Lindfors, Niklas Gottschlich, Christoffer Bernhardsson, Stefan Strandell, Måns Håkansson, Henrik Karlsson och Henrik Halling tog sig an detta ”mission” och gick in helhjärtat. Snart efter gruppens bildande skapades namnet Coronamiljonen – med syfte att under säsongen samla in 1 000 000 på olika sätt tillsammans med supportrar och näringsliv.

Under hösten, vintern och inledningen av våren har gruppen arbetat intensivt med olika former av kampanjer. Det har sålts tavlor, tygpåsar och frukostbrickor. Man har auktionerat ut insamlade gamla klenoder blandat med nya speciella matchställ. Man har sålt virtuella produkter. Man har engagerat näringsliv som bland annat synts i stora vepor i arenan, i våra TV-sändningar och mycket mer.

Projektet Coronamiljonen avslutades under lördagen och en gedigen insats det gångna året kröntes av ett offentliggörande av den insamlade summan. Detta i en TV-sändning i sociala medier då även utlottning av de virtuella produkterna ägde rum.

Coronamiljonen inbringade 1 180 398 kr 

Nybro Vikings vill med detta inlägg tacka Coronamiljonens gruppmedlemmar samt supportar och näringsliv för att ni ställt upp på ett alldeles exceptionellt sätt under säsongen 2020/2021. De insamlade pengarna skapade inte bara förutsättningar för säsongen som gick – utan också för framtiden.

Stort tack.