Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Bolin: ”Speciellt med inramningen”

Bolin: ”Speciellt med inramningen”

Publicerat

Det är dags för ännu en hemmamatch i Liljas Arena! Det är inte vilken lördagskväll som helst som väntar utan det är både derby mot Kalmar HC och vi ska också hylla Nybro Vikings egen #36 Jonny Ågren genom att hissa hans tröja upp i taket. Tillsammans skapar vi en härlig stämning!

Datum: Lördag den 19 februari
Nedsläpp: 18.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Matchen livesänds via Nybro Vikings livesändning!

Hemsidan tog ett snack med backen Viktor Bolin:

Det blev förlust mot Vimmerby senast efter ett sent avgörande, hur summerar du matchen?

– Jag tycker att det var en jämn match som som kunde gått åt vilket håll som helst. Givetvis var det surt att det blev förlust med bara två sekunder kvar.

Lördagskväll i Liljas Arena med derby och hyllning till Jonny Ågren. Det förväntas bli över 2 000 åskådare, känslan kring det?

– Det blir kul och framförallt väldigt välförtjänt för Jonny som har gjort väldigt mycket på och utanför isen för föreningen och som fortfarande är aktiv som tränare för J-lagen. Om man har gjort mest matcher och flest poäng i föreningen så är det klart att man ska hyllas!

Det är alltså Kalmar som står för motståndet under lördagskvällen. Tankar inför matchen?

– Det är alltid roliga och hårda matcher mot Kalmar. Det blir speciellt med inramningen det brukar bli med vår publik. Vi ska göra allt vi kan för att ta hem tre poäng!

Lycka till och kör hårt!

– Tack så mycket!

Nybro Vikings trupp tas ut i sin helhet under lördagsförmiddagen.