Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

62450 kr

200000 kr

Bli Medlem och Köp Säsongskort!

Bli Medlem och Köp Säsongskort!

Publicerat

En mycket speciell säsong ligger bakom oss och arbetet inför den kommande säsongen är i full gång. De stora intäkterna för föreningen som ska säkerställas är samarbetsavtal med företag och medlemskap/säsongskort från privatpersoner. Ni har alla visat ett stort hjärta för Nybro Vikings och föreningen hoppas vi fortsätter vara starka tillsammans!

Covid-19. Corona. Benämningar som toppar alla nyheter och har så gjort under mer än ett års tid. För idrotten och de flesta branscher har det slagit oerhört hårt. Nybro Vikings är en del av det men tillsammans har vi tagit oss igenom den avslutade säsongen på ett väldigt starkt sätt där Supporterinitiativet Coronamiljonen sticker ut. Stora intäkter har dock missats i form av biljettintäkter och matchevents. Nybro Vikings är lyckligt lottade som har en sån fantastisk skara medlemmar, säsongskortstagare, sponsorer och supportrar. Beundransvärt!

Säsongen 2020/2021 blev inte vad vi hoppats på när pandemin satte stopp för publik på idrottsevenemang. Föreningen har kämpat och gjort vad vi kunnat för att låta alla HJÄLTAR med säsongskort få gå på matcher i en rättvis ordning.

Var med i gemenskapen – Bli Medlem!

Föreningens medlemmar är väldigt viktiga och en grundpelare för att lyckas. Nybro Vikings IF hoppas på din medverkan!

I Medlemskapet säsongen 2021/22 ingår följande:

– Möjlighet att påverka verksamheten vid årsmöte
– Medlemspriser på biljetter till A-lagets hemmamatcher
– Medlemskort och tillgång till Viking Bar vid A-lagets tävlingsmatcher
– Medlemsbrev via mejl med information etc.
– Medlemsdekal

Medlemsavgiften är 300 kr för vuxen, 160 kr för barn/ungdomar (0-19 år) och för hela familjen erbjuder vi gruppriset 600 kr (vid boende på samma adress). Bli medlem direkt via hemsidan genom att klicka här, swisha till 123 28 38 217 (märk medlemskap) eller kontakta Nybro Vikings kansli, 0481 – 140 71 / info@nybrovikings.com.

Säsongskort 2021/2022

Stort Tack till alla Er som valde att teckna säsongskort inför den föregående säsongen trots den osäkerhet som fanns och fortfarande finns kvar. Prognosen är osäker men mycket tyder på ett ljus i tunneln framåt hösten/vintern, givetvis är det förtur för säsongskortstagare nästa säsong om publik tillåts men att det finns maxgränser i antalet åskådare. Intäkterna från medlemskap och säsongskort är oerhört viktiga för föreningen och Nybro Vikings erbjuder befintliga säsongskortstagare att förlänga säsongskorten över säsongen 2021/2022 med 25% rabatt på grund av föregående säsongs publikrestriktioner, erbjudandet gäller under tidsperioden måndag 24 maj till och med onsdag 30 juni. Vi har självklart reserverat din plats från föregående säsong, vill du byta så hjälper vi dig med det. Om det är tillåtet med publik när träningsmatcherna startar kommer säsongskort, som är förlängda under tidigare nämnd tidsperiod, att gälla även för samtliga träningsmatcher i Liljas Arena. Föreningens biljettansvarige Johan Hermansson kommer att kontakta samtliga befintliga privata säsongskortstagare, det går givetvis bra att på egen hand kontakta Johan eller kansliet för att förlänga ditt säsongskort eller för dig som ny säsongskortstagare.

Pris säsongskort 2021/22

Nedan visas ordinarie priser i svart text för den kommande säsongens säsongskort, priserna är oförändrade från föregående säsong. För dig som köpte Säsongskort Guld/Silver för säsongen 2020/2021 kommer Slutspel/Kvalserie ingå kostnadsfritt den kommande säsongen om du förlänger säsongskortet under 24 maj – 30 juni. Under säsongskort Brons finns rabatterade priser i röd text, vilket är priserna som gäller under 24 maj – 30 juni för befintliga säsongskortstagare. För nya säsongskortstagare gäller priser i svart text.

Säsongskort Guld
Säsongskort som inkluderar Grundserie, Allettan/Vårserien, Slutspel/Kvalserie och Replicatröja

Vuxen Entré och Sittplats (Medlemskap på köpet!) 3995:-
Pensionär Entré och Sittplats (Medlemskap på köpet!) 3295:-
Vuxen endast Entré med Medlemskap 3395:-
Pensionär endast Entré med Medlemskap 2795:-
Barn/Ungdom (15-19år) Sittplats med Medlemskap 1300:-

Säsongskort Silver
Säsongskort som inkluderar Grundserie, Allettan/Vårserien och Slutspel/Kvalserie

Vuxen Entré och Sittplats (Medlemskap på köpet!) 3595:-
Pensionär Entré och Sittplats (Medlemskap på köpet!) 2895:-
Vuxen endast Entré med Medlemskap 2995:-
Pensionär endast Entré med Medlemskap 2395:-
Barn/Ungdom (15-19år) Sittplats med Medlemskap 900:-

Säsongskort Brons
Säsongskort Grundserie och Allettan/Vårserien

Vuxen Entré och Sittplats (Medlemskap på köpet!) 2695:-  2021:-
Pensionär Entré och Sittplats (Medlemskap på köpet!) 2195:-  1646:-
Vuxen endast Entré med Medlemskap 2095:-  1571:-
Pensionär endast Entré med Medlemskap 1695:-  1271:-
Barn/Ungdom (0-19år) Sittplats med Medlemskap 660:-  495:-