Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
Biljettinformation inför kommande matcher

Biljettinformation inför kommande matcher

Publicerat

Från och med den 19 januari gäller nya restriktioner om max 500 besökare per sektion vid inomhusarrangemang. Detta omfattas Nybro Vikings av och gäller för vår del från och med söndag den 30 januari kl 16.00 när HC Dalen gästar Liljas Arena. 

Här nedan erhåller ni en samlad information om vad detta betyder för er som besökare.

De nya begränsningar omfattar alltså max 500 personer per sektion. Det omfattar också enbart sittande publik med max 8 personer i ett sällskap och 1 meters avstånd mellan sällskapen. Det råder även fortsatt krav på vaccinationsbevis.

För Nybro Vikings del har detta inneburit att Liljas Arena har delats in i två sektioner. Sektion röd och sektion blå. Det innebär att de som sitter på sektion röd inte kan komma i kontakt med de som sitter på sektion blå.

Sektion Röd

Denna sektion omfattar A, B, C, D, E samt den plats där Viking Support huserar och som nu gjorts om till sittplats. Inträde sker från huvudentrén. Besökare på dessa sektioner har tillgång till kiosk vid huvudentré samt ungdomsskiosken vi gamla entrén. Toaletter för besökare på dessa sektioner är de toaletter som finns vid ungdomskiosken.

Platserna för personer med funktionsnedsättning nås via huvudentrén.

Sektion Blå

Denna sektion omfattar F, G och H. G och H är ståplats som gjorts om till sittplats. Inträde sker från Victoriavallen där du som besökare går runt arenan och således in i entrén mellan sektion G och H. Besökare på dessa sektioner har tillgång till kiosk vid huvudentrén samt toaletterna i den nya delen av Liljas Arena.

Entréer

Besökare till sektion Blå går in i Liljas Arena via Victoriavallen.
Besökare till sektion Röd går in i huvudentrén.

Säsongskort och Allettankort

Du som har säsongskort har fått en ny placering sedan tidigare och det är denna plats som fortsatt gäller inne i arenan.  Din nya placering finner du i Nybro Vikings mobilapplikation. Behöver du hjälp – mejla info@nybrovikings.com eller ring kansliet på 0481-140 71.

Försäljning av lösbiljetter till matchen mot HC Dalen

Vi har cirka 200 sittplatser att sälja till matchen mot HC Dalen på söndag kl 16.00. Dessa köper du genom att klicka här. Det bästa sättet att stötta Nybro Vikings är att se matchen på plats.

Medlemsbaren

Vår fantastiska stödförening Vikingarna håller medlemsbaren öppen. Dock endast för de som ser hela matchen från medlemsbaren. Det finns ingen möjlighet med nuvarande restriktioner att ha medlemsbaren öppen för de som befinner sig på sittplatserna. Kontakta Björn Mellström 070-6077297 vid intresse.

Arenahyllan och Loger

Nybro Vikings fortsätter med att anordna Matchvärdskap för företag och även sittningar för privatpersoner på Arenahyllan. För dig som företagare kan du kontakta vår marknadschef Pontus Skruvik Nilsson, tel 076 035 26 66 för bokning och prisuppgifter.

Vaccinationsbevis

Samtliga besökare ska uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Detta sker i anslutning till entrén.

Biljetter från Mariestadsmatchen

Ni som köpte biljetter till den uppskjutna matchen mot Mariestad kontaktar kansliet för att få tillbaka pengarna för biljetten. Kontakta kansliet på 0481 – 140 71. Biljetter från Mariestadsmatchen gäller alltså inte nästa hemmamatch mot Mariestad.

Vid förhinder

Nybro Vikings skulle uppskatta om du som får förhinder meddelar kansliet detta på 0481 – 140 71 eller till info@nybrovikings.com så snart som möjligt. Det ger andra möjligheten att se våra matcher.