Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Åttondelsfinal 2:3 – Tisell: ”Ny match och nya förutsättningar”

Åttondelsfinal 2:3 – Tisell: ”Ny match och nya förutsättningar”

Publicerat

Nybro Vikings tog hem den första ronden i åttondelsfinalen mot Borlänge HF på bortais. Under fredagseftermiddagen är det dags på nytt för lagen att ställas mot varandra i Liljas Arena.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Fredag den 2 april.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev seger i den första ronden mot Borlänge i tisdags, vad säger du om matchen?

– Vi fick en olycklig start, så vill jag ändå benämna det, för jag tycker att vi var fokuserade och förberedda. Men de får med sig en studs på första målet och Robin blir lite ställd när de får in sitt andra. Det blev en jäkla uppförsbacke för oss, men laget påverkades inte av det utan killarna fortsatte att jobba. Sedan kom vårt första mål, som var viktigt och vi sätter oss till och med i ett läge där vi har ledningen efter första perioden. Sedan utnyttjar vi några viktiga chanser i andra perioden och kan på det viset dra ifrån. Borlänge är farliga och jobbar hårt och jag hoppas att vi kommer att ha nytta av denna matchen i andra mötet. Vi har ju trots allt stått still ganska länge och det är många småsaker som du bara kommer åt när du får spela match, så som farten och tekningar.

Ny match under fredagseftermiddagen och läge att avgöra matchserien. Vad är känslan inför det?

– Jag hoppas som sagt att vi ska kunna utnyttja den senaste matchen mot dem och nu vet vi lite mer vad det är för lag vi möter. Men det är bara att börja om, det är en ny match med nya förutsättningar. Sedan är det några saker som vi vill göra bättre och det har vi gått igenom i laget.

Läget i truppen?

– Vi tar ut truppen i sin helhet imorgon, vi har de flesta tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!