Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Åttondelsfinal 1:3 – Tisell: ”Killarna ser fram emot att gå ut och köra”

Åttondelsfinal 1:3 – Tisell: ”Killarna ser fram emot att gå ut och köra”

Publicerat

Slutspelsdags! Nybro Vikings möter Borlänge i åttondelsfinalen och ska försöka kvalificera sig för kvartsfinal. Vikings inleder med bortamatch under tisdagskvällen i matchseriens första omgång som spelas i bäst av tre.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Tisdag den 30 mars.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Borlänge Ishall.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det har gått drygt två veckor sedan sista matchen i Allettan men nu är det äntligen dags för slutspelshockey. Hur har ni använt denna tiden och hur har träningen sett ut?

– Vi har jobbat på bra under träningen och däremellan har vi vilat lite också. Vi tycker ändå att denna tiden har gått ganska fort. Det har varit en strulig säsong och vi har ju varit med om att ha fått pausa spelet flera gånger, så det ska inte vara några konstigheter att köra igång nu igen. De lag som vi möter har ju också stått still ett tag nu, så det är ändå ganska lika för många.

Nu väntar åttondelsfinal mot Borlänge. Vad är känslan inför det?

– Det gäller att vi är beredda och går ut hårt. Borlänge är ett bra lag. Vi har såklart tittat på matcher som de har spelat och granskat video, men det är något helt annat att möta motståndaren ute på isen. Det ska bli spännande och kul. Borlänge har vi ju inte mött tidigare och det är lite så vi har resonerat i vårat val, att ställas mot ett lag som vi inte har någon relation till. Killarna ser fram emot att gå ut och köra.

Läget i truppen?

– Vi kommer att ta ut truppen under morgondagen. Vi saknar fortfarande Hugo Arvidsson, Sebastian Borg och Fredrik Strömgren som alla har drabbats av benbrott. Fredrik Strömgren gör framsteg hela tiden och närmar sig förhoppningsvis spel, det är roligt att se.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!