Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

119350 kr

200000 kr

Bidra till Nybro Vikings U- och J-verksamhet via Vikingskronan som går av stapeln den 26 februari. Anmälan finns här: Vikingskronan 2022/2023
Alftberg stannar i Vikings – Hamilton lämnar

Alftberg stannar i Vikings – Hamilton lämnar

Publicerat

William Alftberg stannar säsongen ut samtidigt som Derian Hamilton lämnar Nybro Vikings.

Backen William Alftberg kom in i augusti på ett tryoutkontrakt som sedan omgjordes till ett kontrakt oktober ut. Nu står det klart att Alftberg stannar i Vikings säsongen ut.

– William har gjort det väldigt bra i inledningen av serien och dessutom gjort en del poäng från sin backplats. Vi tror att han kan ta ytterligare steg under säsongen så det känns väldigt bra att William stannar hos oss hela säsongen, säger klubbchef Rasmus Aro.

– Det känns jäkligt kul att stanna hela säsongen i Nybro. Det är verkligen en bra förening som jag har kommit till och känslan är att vi har ett bra lag som kan ta oss långt, säger William Alftberg.

Åt motsatt håll går den kanadensiska backen Derian Hamilton som kom in i mitten av september och har varit i Nybro under en månads tid. Nu står det klart att parterna går skilda vägar.

– Föreningen och Derian har gemensamt kommit överens om att avsluta kontraktet med omedelbar verkan. Vi tackar honom för tiden i Nybro och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger Rasmus Aro.