Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Vikingsshoppen i Liljas Arena håller öppen vardagar 09.00 - 15.00! Vid annan önskad tid för att handla i shoppen kontakta Nybro Vikings kansli, tel 0481 - 140 71. Passa på att köpa julklapparna hos Nybro Vikings! Varmt Välkomna!
A och J-verksamheten pausas

A och J-verksamheten pausas

Publicerat

Nybro Vikings har flera spelare i A-laget som nu insjuknat i covid-19. Med anledning av detta har vi beslutat att stänga ned verksamheten sedan igår, måndag.

– Efter att en av våra spelare visat symptom testades först han. När han visade positiv testades hela truppen och då var ytterligare två spelare positiva. För att få stopp på smittspridningen har vi beslutat att stänga ned hela verksamheten fram till och med torsdag. Vi kommer då testa hela truppen återigen och fatta nytt beslut om hur vi går vidare, säger Kim Ahlqvist, styrelseordförande i Nybro Vikings.

Hemmamatchen mot Mariestad är inställd sedan tidigare efter covidfall i Mariestad. Angående matchen mot Väsby på söndag återkommer vi till när vi vet mer.

Även J-verksamheten som har sitt omklädningsrum i samma korridor som A-laget har beslutat att stänga ned verksamheten. Till en början under måndagen, tisdagen och onsdagen.

– Det är en försiktighetsåtgärd. Våra J-lag har inte match förrän till helgen och kan vi ta det säkra före det osäkra vill vi göra det. För allas skull. Våra J-lag startar upp träning igen på torsdag om inget oförutsett händer, säger Niklas Gottschlich, U- och J-ansvarig.