Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

79786 kr

200000 kr

Viktig information inför årsmötet

Viktig information inför årsmötet

Publicerat

Nybro Vikings IF kallar föreningens medlemmar att delta på årsmötet som hålls i Liljas Arena torsdagen den 11 juni kl. 18.00.

Mötet kommer att hållas i rinken (på plattan) för att ha ett stort område att verka på och kunna sitta med brett mellanrum. Vi kommer givetvis att ta hänsyn till de restriktioner som finns gällande Coronapandemin och det kommer i år endast att bli sedvanligt årsmöte, inget extra program eller fika som vi anordnat i samband med våra årsmöten de senaste åren.

Viktigt att tänka på inför årsmötet

– På grund av Coronapandemin är rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten att vara Max 50 personer vid ett sammanträde och det kommer att följas, det är alltså först till kvarn som gäller.
– Om du känner dig det minsta sjuk så ber vi dig att stanna hemma. Vi ber er också att hålla avståndet till varandra, stolarna kommer att vara placerade med gott mellanrum.
– Du går in via den ”gamla” entrén, sedan genom hemmalagets bås och ut på plattan. Tänk på att dina skor är rena för att skydda plattan så gott det går!
– Vi kommer alltså att kunna vara totalt max 50 personer vilket vi hoppas ni har full förståelse för. Föreningen kommer givetvis att redovisa vad som sägs på årsmötet via vår hemsida, ett inlägg publiceras direkt efter årsmötets slut.

Varmt Välkomna!