Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

68500 kr

200000 kr

”Vi är jäkligt taggade”

”Vi är jäkligt taggade”

Publicerat

Nybro Vikings har två raka segrar mot Borås och Tyringe på hemmais i Liljas Arena. På fredagskvällen ställs Vikings mot länskollegan Vimmerby HC som har inlett säsongen med två förluster.

Datum: Fredag den 27 september
Nedsläpp: 19.00
Arena: Vimmerby Ishall
Domare: Jim Bergqvist
Livesändning: Se matchen live här!

Stekhete Fredrik Strömgrens tankar inför matchen:

Två raka segrar mot Borås och Tyringe, din syn på de matcherna?

– I matchen mot Borås slarvade vi mycket och kom inte upp i den nivån som vi kan, samtidigt som Borås gjorde en bra match. Mot Tyringe kom vi ut lite knackigt, vi hade inte varit på is på två dygn. När vi väl fick in första kassen kändes det som att vi tog över matchen och förde den dit vi ville.

Hattrick för dig i senaste matchen, hur kändes det?

– Det är alltid kul att göra mål och kunna bidra framåt och hjälpa laget. Självklart är det viktigt för självförtroendet också att kunna sätta dit några puckar men de flesta mål som vi gör kommer genom starka laginsatser där många är med och bidrar.

Tankar om matchen mot Vimmerby?

– Vi är jäkligt taggade på att åka till Vimmerby och kriga om tre poäng. Vi vet att Vimmerby startat säsongen lite tufft så dom lär också vara taggade på att göra en bra match. Det vi behöver göra är att fortsätta spela det spel som vi är bra på och inte fokusera på vad andra gör. Gör vi det så blir det en rolig match!

Lycka till!

– Tack för det!