Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

1 kr

200000 kr

Valberedningens förslag till styrelse 2022/2023

Valberedningens förslag till styrelse 2022/2023

Publicerat

Nybro Vikings valberedning, beståendes av Peter Aro, Claes Borg och Per-Erik Åberg, inledde arbetet med att formera kommande säsongs styrelse i januari. Efter möten med nuvarande och tänkbara nya styrelsemedlemmar kan valberedningen nu presentera ett förslag till styrelse för säsongen 2022/2023.

Valberedningens förslag är att stora delar av styrelsen sitter kvar och blir oförändrad. Med detta som bakgrund har valberedningen nu avslutat sitt uppdrag och kommer vid årsmötet den 8 juni 2022 att föreslå nedanstående val till styrelse. Valberedningen föreslår att styrelsen för det kommande året består av nio styrelseledamöter.

Summering av valberedningens arbete
Valberedningen har sedan årsskiftet arbetat med kommande verksamhetsårs styrelse och samtliga förutom Tobias Svanström har valt att tacka ja till en fortsättning i föreningens styrelse. Den kontinuitet föreningen idag har i styrelserummet anser valberedningen är till godo för föreningens utveckling och framtid.

Som ersättare till Tobias Svanström har valberedningen funnit John Harmander som en mycket lämplig efterträdare. John är en superentreprenör som under det senaste decenniet vart med och utvecklat flera stora bolag såväl som ägare och som anställd. Bland annat har John varit med från start och byggt upp Casumo, som idag rankas som ett av Sveriges främsta onlinecasinon. John har tidigare också arbetat som marknadsdirektör för Tele2 i Kroatien och är idag CMO på spelbolaget Superbet. John är sedan många år en stor supporter till Nybro Vikings och valberedningen är övertygad om att John med sin kompetens och erfarenhet kommer att förstärka styrelserummet och vara en viktig del i föreningens utveckling.

Med anledning av en förändrad arbetssituation väljer Tobias Svanström att inte fortsätta i styrelsen. Valberedningen vill tacka Tobias för sitt engagemang i föreningen.

Förslag till styrelse 2022/2023:
Omval av Ordförande, 1 år: Kim Ahlqvist
Omval av ledamöter, 1 år: Kerny Johansson (Vice ordförande), Märit Truuts, Johan Gunnarsson, Hannah Lundberg, Pär Knutsson, Roland Johansson och Carl-Oscar Carlsson.
Nyval av ledamot, 1 år: John Harmander.

Som revisor föreslås omval på Joachim Nilsson, Deloitte.

Vid frågor till Valberedningen, kontakta Peter Aro (070 321 21 45), Claes Borg (070 572 35 40) eller Per-Erik Åberg (070 658 08 21).