Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

68500 kr

200000 kr

UTMANING!

UTMANING!

Publicerat

Hockeymatcher i all ära men det finns också matcher som är viktigare. Till exempel de matcher som ca 300 barn måste gå igenom varje år i Sverige. Matchen mot cancer.

Nybro Vikings IF, i samarbete med Team Rynkeby – God Morgon, har en målsättning om att samla in 50 000 kr till Barncancerfonden i samband med Nybro Vikings IFs hemmamatch mot HC Dalen onsdag den 13 februari. Matchen kommer att vara vårsäsongens match med fri entré för samtliga åskådare och via in försäljning till företag och privatpersoner som betalar X kr / åskådare som kommer till matchen hoppas Nybro Vikings IF på att dra in så mycket som det bara går. Insamlingens pengar går oavkortat till Barncancerfonden och kommer från en del av matchens publikintäkter.

Kent Johanssons utmaning till företag och privatpersoner!

– Jag är en stor Nybro Vikings supporter och tycker att föreningen har tagit ett väldigt bra initiativ med sin insamling till Barncancerfonden. Jag utmanar privatpersoner och företag att vara med och bidra till Nybro Vikings IFs insamling till Barncancerfonden genom att matcha insamlade medel upp till 60 000 kr med samma summa. Det kommer med andra ord att fördubbla föreningens insamling. Antar ni utmaningen?, uppmanar Kent Johansson.

Hur kan ett företag eller en privatperson vara med och bidra?

För en privatperson finns möjlighet att lägga 10 öre, 25 öre, 50 öre och 100 öre per åskådare som kommer till evenemanget. Räkneexempel: 25 öre x 2 000 åskådare = 500 kr

För ett företag finns möjlighet att lägga allt från 1 kr och uppåt per åskådare som kommer till evenemanget. Räkneexempel: 3 kr x 2000 åskådare = 6 000 kr

Anmäl ditt bidrag enkelt genom att Klicka här!

Nybro Vikings IF riktar ett Stort Tack till alla som bidrar till insamlingen och föreningen!