Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

17851 kr

200000 kr

Två unga backar klara

Två unga backar klara

Publicerat

I samband med gårdagens årsmöte berättade Nybro Vikings huvudtränare Andreas Holfelt för de närvarande medlemmarna att samtal har förts med de unga backarna Andreas Anarp och Victor Bohman. Nu har de båda egna talangerna (födda 1995) skrivit på a-lagskontrakt till kommande säsong.

18-årige backen Andreas Anarp är fostrad i Nybro, men flyttade till Hockeygymnasiet i Oskarshamn för att kombinera hockeyn samtidigt som han utbildade sig till elektriker. Andreas spelade under förra säsongen mestadels i IK Oskarshamns juniorlag, men var även ombytt i fem matcher i Hockeyallsvenskan. Nu är Andreas klar min sin utbildning och kommer fortsätta sin hockeyresa i moderklubben.
– Det är en ung spelare som vi spår har en ljus framtid, om han bara fortsätter att träna bra. Det är extra kul att Andreas, som är en av våra egna spelare från början, kommer tillbaka och det ska bli kul att se honom utmana om en plats i kedjeformationerna, säger Andreas Holfelt.

Victor Bohman har tillhört Nybro under hela sin karriär. Victor tillbringade förra säsongen dels i Nybros J20-lag men var även ombytt i totalt 23 matcher för a-laget. Under slutet av säsongen lånades han in till Kalmar HC i Division 3 och spelade där 13 matcher.
– Victor kom in i a-laget under förra säsongen och fick chansen i ett par matcher. Han har tränat på bra sedan säsongen tog slut och vi hoppas att han kommer ta för sig och ta ett kliv framåt. Det finns potential i Victor men han behöver jobba hårt för att bli ännu bättre. Vi vill mer än gärna ge våra egna produkter chansen att konkurrera om en plats i a-laget, avslutar Andreas Holfelt.

Med Anarp och Bohman har Nybro i skrivande stund fem backar klara till nästa säsong.