Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Troy Davenport klar för Nybro!

Troy Davenport klar för Nybro!

Publicerat

Troy Davenport är klar för sin andra sejour i Nybrotröjan. Målvakten kom till Nybro inför Allettan säsongen 2009/2010 och gjorde då succé med flertalet imponerande insatser i både Allettan och sedermera kvalserien till Allsvenskan. Karriären fortsatte sedan i Oskarshamn under två säsonger innan Troy drabbades av en hjärnskakning. Troy kommer att bli årets supporterspelare i Nybro Vikings. Supporterspelaren är ett initiativ taget av Nybro Vikings supporterförening, Viking Support, som skriver följande om värvningen av Troy och insamlingen till supporterspelaren:

Säsongen 2009/2010 genomförde vi en insamling för att göra det möjligt att signa vår gamle backhjälte Branislav Kvetan, en signatur som i högsta grad innebar att laget kunde ta sig till kvalserien och där nästintill ta sig hela vägen upp till Allsvenskan.
Det är därför vi nu med hopp om ert stöd och hjälp gör det möjligt för oss att presentera vår supporterspelare för säsongen 2014/2015.
Det blir en målvakt som har varit i klubben tidigare, nämligen Troy Davenport!

Vi startat nu en insamling för att bidra till att Troy kan komma hit.
Förra året samlades 8000 kr in och vi fortsätter nu att bygga på den summan.
Vårt mål är att få in 30 000 kr. Men det är givetvis bra om vi får in ännu mer som kan möjliggöra fler spelarvärvningar i framtiden.

Hjälp till att bidra du också!
Du kan sätta in ett engångsbelopp eller en stående överföring varje månad.
Pengarna sätts in på Viking Supports BG: 5872-2257.
Om du vill ha med ditt namn på hemsidan så märk insättningen med ert ”namn+SP” (Exempel: ”Sven Svensson+SP”).
Vill du ej vara med på hemsidan märk med endast ”SP”.

Bidrar du med minst 1000 kr under säsongen så får du en exklusiv Troy T-shirt.
Dessutom kommer du få va med på en föreläsning med Troy där han berättar om hela sin hockeykarriär.
Vissa mindre utlottningar kommer ske under säsongen för dom som bidrar med minst 100 kr.

Kommentar från Andreas Holfelt, sportchef och tränare:

– Det är enormt stort av er supportrar att göra det här möjligt. Med tanke på vårt hårt utsatta ekonomiska läge så är det bra för oss att få hjälp med detta. Det är ett tecken på att alla vill vara med att vända den här negativa trenden som vi varit fast i under ett antal säsonger.

– Vi får en målvakt som vi känner till vad han kan. Han har många som han redan känner i laget, och det blir inte några problem för honom att komma in i laget. Vi är väl medvetna om att han inte haft någon vidare istid de senaste säsongerna. Men vi tror att med en bra försäsong så kommer han snabbt att hitta formen igen.

– Vi tror även att med Sebastian och Troy har vi en av seriens bättre målvaktsuppsättningar. Det är dessutom bra för Sebastian att kunna få samarbeta med Troy som med sin rutin har mycket att bidra till Sebastians utveckling. Återigen så är vi mycket glada över att supportrarna gör denna lösning möjlig för oss eftersom målvakten är så pass viktig för att laget ska nå framgång.

Följ insamlingen på www.vikingsupport.nu och www.nybrovikings.com.

Tack för ditt bidrag!