Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

64086 kr

200000 kr

Träningsläger med mersmak

Träningsläger med mersmak

Publicerat

Under mellandagarna och förra helgen hölls ett träningsläger i Nybro för alla ungdomar. Speciellisttränaren Faez Kanji från Vancouver. Träningslägret var mycket uppskattat och gav mersmak.
– Ett av huvudmålen med träningarna var att ge spelarna en annan form av träning än vad de normalt sett får på deras ordinarie träningar, säger Faez Kanji.

Totalt varade träningslägret fyra dagar i mellan jul och nyår. Sedan hölls ett extra träningspass i början av januari. Fokus under campen har varit på skridskoåkning, klubbhantering, passningsspel och skott.
– Träningarna har varit individuellt anpassade till vad spelarna redan kan för att förbättra deras kunskaper ytterligare.
– Som tränare är det alltid en utmaning att hitta den perfekta balansen mellan vilken ålder spelaren är i och vilken nivå träningen ska ligga på. Men jag tycker att vi hitta den en bra mix mellan att det ska både vara roligt och mycket utvecklande under träningsveckan.

Är du nöjd med hur allting gick?
– Jag är väldigt nöjd. Se alla lyckliga ansikten är alltid en belöning för en tränare. Det är otroligt att se hur mycket ungdomarna har utvecklats på så kort tid. Jag är också mycket nöjd över förtroendet och hjälpen som jag fått från Nybro Vikings. Det har varit bra uppslutning på träningarna varje dag. Det var extra kul att se att alla kom tillbaka varje dag, det visar att de hade kul och verkligen älskar sporten, avslutar Faez Kanji som hoppas att det kommer att kunna bli fler tillfällen med specialträningar i Nybro.