Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

64086 kr

200000 kr

Tisell: ”Vi vill ha revansch”

Tisell: ”Vi vill ha revansch”

Publicerat

Nybro Vikings är tillbaka på vinnarspåret igen efter seger mot Borås HC under onsdagskvällen. Redan under fredagskvällen väntar nästa match, även den i Liljas Arena, när Hanhals IF kommer på besök.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Fredag den 20 november.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Skön islossning mot Borås senast, vad säger du om matchen?

– Det var kul att vi kunde utnyttja den chans som vi fick i början av matchen med spel i fem mot fyra. Det var precis vad vårt lag behövde. Vi har tidigare inte haft marginalerna på vår sida, så det var skönt att ha det denna gången. Sedan var det jäkligt skönt att vi kunde koppla greppet i andra perioden och det var viktigt att vi inte gav dem chansen att komma in i matchen. Sedan har vi återigen en stark defensiv och skönt att vi får göra mål igen.

Redan under fredagskvällen väntar ny match mot Hanhals, tankar inför den matchen?

– Vi vill ha revansch på Hanhals, det ska vi ha efter att vi tappade vår ledning senast mot dem. Det är bara att börja om igen och komma in helskärpta i den matchen. Hanhals ska få möta ett annat lag imorgon mot vad de fick göra senast.

Läget i truppen?

– Det ser bra ut och vi hoppas att det är samma status under fredagen så att vi har alla tillgängliga.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!