Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Tisell: ”Vi vill bli ännu bättre, det är den ambitionen som vi har”

Tisell: ”Vi vill bli ännu bättre, det är den ambitionen som vi har”

Publicerat

Det blev en efterlängtad derbyvinst mot Kalmar HC i den senaste omgången och nu har Nybro Vikings laddat om batterierna för att under onsdagskvällen möta Borås HC på bortais. Borås kommer senast från en vinst mot Tyringe SoSS som de vann med 5-2 och ligger därmed på en tionde plats i tabellen.

Datum: Onsdag den 6 november.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Borås Ishall.
Domare: David Gustafsson.
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Tankar inför morgondagens match mot Borås HC?

– Det var en jämn match när vi mötte dem senast här hemma och vi förväntar oss ingen enkel match den här gången heller. Borås är framförallt farliga framåt. Vi måste vara skarpa och skärpta imorgon.

Vad tar du med dig från matchen mot Kalmar som ni gjorde bra och vad vill du att ni ska förbättra?

– I matchen mot Kalmar tycker jag framförallt att vi gjorde bra avslut i den tredje perioden, som också var vår bästa period i den matchen. Det var mycket som stod på spel, det var derby och vi hade inte vunnit över Kalmar på ett tag och det var mycket folk på läktaren. Det var mycket att behärska för killarna och jag tycker att de gjorde det på ett bra sätt. Sedan funderar man alltid efter varje match på vad vi kunde ha gjort bättre. Jag tycker att vi kan förbättra vårt anfallsspel och spelet bakifrån, samt vår forechecking. Vi kan bli bättre både offensivt och defensivt.

Hur skulle du sammanfatta första halvan av grundserien?

– Vi försöker hela tiden bli bättre och vi tittar inte så långt fram utan fokus är på nästa match. Jag tycker att det känns bra att vi har mött alla topplag borta och har tagit poäng mot dem. Men bara för det är det inte sagt att det blir enklare att möta dem på hemmaplan. Det är många lag som är bra och som är med och fajtar om en Allettanplats. Vi vill bli ännu bättre, det är den ambitionen som vi har. Jag är nöjd med dem poängen som vi har tagit hittills.

Läget i truppen?

– Markus Palmberg saknas fortfarande och det är frågetecken kring Linus Olsson, men vi tar beslut om honom imorgon.

Lycka till i morgondagens match mot Borås!

– Tack så mycket!