Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Tisell: ”Vi måste oavsett lag ha fokus på vårt och vad vi ska göra”

Tisell: ”Vi måste oavsett lag ha fokus på vårt och vad vi ska göra”

Publicerat

Nybro Vikings har påbörjat en ny segersvit med tre raka vinster och jagar nu den fjärde, då de under söndagseftermiddagen möter Tyringe SoSS på bortais. Nybro är återigen serieledare, medan Tyringe ligger på en sista plats i tabellen.

Datum: Söndag den 10 november.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Tyrs Hov.
Domare: Anton Söderlind.
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Tankar inför morgondagens match mot Tyringe?

– Vi ska försöka hålla skärpan uppe hela matchen. Jag tycker ändå att vi gjorde det bra i förra matchen mot Borås. Vi gjorde inte vårt yttersta, men i det stora hela så var det bra. Vi måste fortsätta ha drivet och fortsätta vinna. Tyringe kan ha ändrat sitt spel lite grand i det jag såg i matchen mot Troja. Det viktigaste är vad vi själva gör och att vi kommer in med rätt inställning och gör vårt jobb.

Nybro Vikings är just nu serieledare och ni möter Tyringe som befinner sig på sistaplatsen i tabellen, hur hanterar ni en sådan match så att ni inte slappnar av för mycket?

– Det handlar om att tänka på vad man ska göra och att hela tiden bli bättre. Oftast har man med sig förra matchen och utgår från den, vad som inte funkade där och vad vi kan göra bättre. Utifrån det lägger vi kanske in en annan parameter i vårt spel och då spelar det ingen roll om det är Tyringe vi möter eller något annat lag. Vi måste oavsett lag ha fokus på vårt och vad vi ska göra.

Vad tar du med dig från förra matchen mot Borås?

– Vi måste hela tiden komma så nära våra 100%. Vi kan räkna med att motståndaren kommer att vara nära sina 100% och om vi inte är det, så kan det gå hur som helst.

Läget i truppen?

– Det är frågetecken på Daniel Håkansson. Markus Palmberg kommer inte att vara med i morgondagens match, men är snart spelklar igen. Vi får mer svar kring detta på värmningen imorgon.

Lycka till i morgondagens match mot Tyringe!

– Tack så mycket!