Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Tisell: ”Vi har mött liknande lag”

Tisell: ”Vi har mött liknande lag”

Publicerat

Under söndagseftermiddagen tar Nybro Vikings sig an helgens andra hemmamatch, då gästande Visby/Roma kommer på besök. Vikings kommer senast från en vinst mot Huddinge och Visby kommer från en vinst borta mot Halmstad. Visby kom på en andra plats i den östra grundserien.

Datum: Söndag den 5 januari.
Nedsläpp: 15.00. <--OBS!
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Dina tankar inför morgondagens match mot Visby/Roma?

– Det ska bli roligt att återigen möta ett lag som vi inte har spelat mot tidigare. Det är alltid spännande. Vi har ju bara kunnat scouta av dem, men inte sett dem live. Vi förstår på ett ungefär hur Visby spelar, men sedan vet man ändå inte hur det går i slutänden.

Har ni tänkt annorlunda nu när ni möter ett lag som kanske spelar lite mer fysisk hockey?

– Jag tycker att vi har mött liknande lag, som påminner om hur Visby spelar. Men visst Visby har dragit på sig mycket utvisningar och hamnat i blåsväder bland annat i senaste matchen mot Halmstad. Men den matchen redde de ju ut, så vi får se i morgon.

Vad tar du med dig från matchen mot Huddinge?

– Det såg bra ut igår (läs fredag) och det tycker jag att det har gjort de senaste matcherna. Vi har blivit bättre och bättre och vuxit under resans gång. Jag vill att vi jobbar på att bli ännu mer stabilare och bjuda motspelarna på ännu mindre. Sedan var det många bra grejer vi gjorde mot Huddinge, bland annat går det undan när vi väl sätter fart.

Läget i truppen?

– Kalle Hult är fortfarande avstängd och Jesper Mångs kommer inte heller att vara med i matchen.

Lycka till i morgondagens match mot Visby/Roma!

– Tack så mycket!