Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Tisell: ”Stödet från Nybropubliken betyder jättemycket”

Tisell: ”Stödet från Nybropubliken betyder jättemycket”

Publicerat

En fullspäckad helg väntar i Liljas Arena då Vikings har hemmamatch både fredag och söndag. Helgen inleds under fredagskvällen då Huddinge IK kommer på besök. Nybro kommer senast från en vinst mot Tranås på bortais, medan Huddinge kommer från en vinst mot Mariestad BoIS på hemmais. Huddinge kom på en fjärdeplats i den östra grundserien.

Datum: Fredag den 3 januari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Dags för en av två matcher i helgen. Dina tankar inför matchen mot Huddinge?

– Det är faktiskt ganska skönt att det är lite fler matcher närmare inpå varandra, då hinner man inte sörja så mycket om man förlorat och likadant om man vinner så hinner man inte glädjas och gå upp i det för mycket och för länge. Utan det är mer rakt på nästa match. Huddinge är ett bra lag precis som alla de andra lagen. Vi har tittat lite på dem och har fått oss en hygglig bild av hur de lirar. Men hur det sedan ser ut i slutänden det får vi se imorgon. Jag hoppas att vi tar vid där vi var mot Tranås, både framåt och bakåt och minimerar våra misstag. Det var mycket som var bra i den matchen.

Vad betyder stödet från läktaren och publiken för dig och laget?

– Det betyder väldig mycket faktiskt, hela känslan i arenan, inramningen, engagemanget och intresset. Det intresse som finns i Nybro finns ju knappt på något annat ställe i Hockeyettan. Inte ens alla Allsvenska klubbar har ett sådant intresse och inramning. I Nybro är det allt ifrån klacken, till de som sitter hejar och alla som är engagerade i hockeyn. Det trycket gör ju spelarna extra taggade att åka ut till. Stödet från Nybropubliken betyder jättemycket!

Läget i truppen?

– Vi har de flesta tillgängliga, vi tar ett hundraprocentigt beslut kring det i morgon.

Lycka till i morgondagens match mot Huddinge!

– Tack så mycket!