Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

68500 kr

200000 kr

Tisell: ”Stor revanschlusta”

Tisell: ”Stor revanschlusta”

Publicerat

Det blev dessvärre förlust för Nybro Vikings i seriepremiären mot Kalmar HC. Men imorgon, onsdag, siktar ett revanschsuget Vikings på att ta säsongens första trepoängare i hemmapremiären mot Borås HC. Borås inledde säsongen med att besegra Tyringe med 4-3 på bortais.

Datum: Onsdag den 18 september
Nedsläpp: 19.00
Arena: Liljas Arena.
Domare: Viktor Svensson.
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

* Hur är känslan i laget inför hemmapremiären?
– Jo då, vi känner en stor revanschlusta. Varken jag eller laget var nöjda med insatsen mot Kalmar, så det ska bli skönt att komma hem och spela nästa match.

* Hur bra koll har ni på Borås?
– Jag såg dem i söndags mot Tyringe och vet att det är ett bra och hårt jobbande lag. Jag har fått en bra uppfattning om hur de spelar, men sedan är det svårt att säga exakt vilken nivå de håller innan man har mött dem. De gjorde det bra mot Tyringe, men vi har bra koll på dem.

* Vad vill du se i morgon?
– Jag vill se att vi släpper lös och spelar med ett högt tempo i offensiven, samtidigt som vi gör ett riktigt bra jobb i hela det defensiva arbetet. Vi var väldigt täta under försäsongen mot bra motstånd och det gäller att vi spinner vidare på det vi hade där.

* Läget i truppen?
– Det är bra. Simon Hansson fick en smäll mot Kalmar, så han spelar inte. Robin (Johansson) står i mål.

* Har du någon hälsning till alla Vikings-supportrar som kommer till matchen?
– Jag hoppas att vi kan bjuda på en skön match, där alla jobbar stenhårt i 60 minuter. Det är det jag hoppas. Vi ska gå in och ge järnet i 60 minuter!