Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

17851 kr

200000 kr

Tisell: ”Det kommer att bli en riktigt skön match”

Tisell: ”Det kommer att bli en riktigt skön match”

Publicerat

Det är dags för veckans andra match av tre, då Nybro Vikings under fredagskvällen möter Huddinge IK på bortais. Efter onsdagens seger mot IF Troja/Ljungby jagar nu Vikings tre nya viktiga poäng. Huddinge kommer senast från en bortaseger mot Kallinge/Ronneby IF.

Datum: Fredag den 07 februari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Björkängshallen
Supporterbuss: Läs mer här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Dina tankar om morgondagens match mot Huddinge?

– Vi har mött Huddinge några gånger både nu och på försäsongen. Huddinge är ett bra lag och vi vet på ett ungefär hur de spelar. Det kommer att bli en riktigt skön match!

Vad tar du med dig från senaste matchen mot Troja/Ljungby?

– Jag tycker att vi gör en bra match bakåt och är samlade. De har lite mer puck än vad vi har, men vi ger dem inga bra chanser. Vi är väldigt nöjda med den matchen och det blev en riktigt skön match. Vi fick in ett snabbt mål i första perioden. Det har inte hänt tidigare i matcher när vi har mött dem och det blev bra för oss. I andra perioden hade de spelet lite mer än vad vi hade, men det var ändå jämnt fram till tio minuter då vi gör tvåan. Och efter ett nytt byte gör vi trean. Det var skönt, vi gjorde många bra grejer och fick utdelning. Tredje perioden blev jämn, vi var samlade hela tiden och en bit in i sista perioden får vi in fyran. Efter det blir det givetvis tufft för Troja. Jag hade inte väntat mig att matchen skulle se ut såhär, så jag är väldigt glad över vår insats, för Troja är ett bra lag.

Vad är dina tankar om nyförvärvet Emil Norberg, vad kommer han att kunna bidra med?

– Emil är klar för spel imorgon. Jag tror att han kommer att bidra med massor utav energi. Det blir spännande och vi får se hur det kommer att se ut efter att han har varit med och spelat ett tag. Jag behöver se honom i spel och med egna ögon. Han har varit med idag på träningen, så han är igång. Vi kommer se imorgon i vilken av kedjorna som han kommer att ingå i.

Läget i truppen?

– Saknas gör Viktor Lennartsson, Hampus Andréen, Jesper Mångs och Elias Gunnarsson.

Lycka till i morgondagens match mot Huddinge!

– Tack så mycket!